Специално проектирана от GIGABYTE охладителна система

Специално проектираната от GIGABYTE охладителна система разполага с 80-милиметрови уникални блейд вентилатори, предоставящи ефективен капацитет за разсейване на топлината за постигане на по-висока производителност при по-ниски температури.

Компактен размер за лесна инсталация

С под 170 мм дължина тази графична карта лесно се инсталира във всяко малко шаси.

УНИКАЛЕН БЛЕЙД ВЕНТИЛАТОР

Въздушният поток се разделя от перките на триъгълния вентилатор и се насочва плавно през извитата като 3D лента повърхност на самия вентилатор, като това ефективно подобрява въздушния поток.

Стабилна конструкция

Ултра охлаждане

Транзистори Lower RDS(on) MOSFET, проектирани специално да осигурят по-ниско съпротивление при превключване за бързо електрическо зареждане и разреждане при ниска температура.

Ниски енергозагуби

Металната сърцевина на бобините задържа енергията много по-дълго от масовите бобини с желязно ядро при по-високи честоти, като по този начин намаляват енергийните загуби в ядрото и електромагнитната интерференция EMI.

По-дълъг живот

Твърдотелните кондензатори Lower ESR осигуряват по-добра електрическа проводимост за впечатляваща работа на системата и по-дълга експлоатация.

ТОТАЛЕН КОНТРОЛ

Актуалният потребителски интерфейс UI и функционалностите зависят от модела на устройството.

AORUS Engine

Уникалният интуитивен интерфейс ви дава възможност да настроите тактовата честота, напрежението, работата на вентилатора и нужната електроенергия в реално време според изискванията на вашата игра.

Download

* Всички изображения на тази страница са само илюстративни.