3X ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА WINDFORCE

Охладителната система WINDFORCE 3X разполага с 3 броя 80-милиметрови уникални блейд вентилатори, вентилатор с алтернативно въртене, 5 композитни медни топлоотводни тръби, топлоотвод с директен допир и функционалност 3D активен вентилатор, като всички те заедно предоставят ефективен капацитет за разсейване на топлината за по-висока производителност при по-ниски температури.

ПРОМЕНЛИВО ВЪРТЕНЕ

GIGABYTE „Алтернативно въртене“ е единственото решение, което може да реши проблема с турбулентния въздушен поток от трите вентилатора. Най-големият проблем при употребата на 3 вентилатора е турбулентността. Тъй като вентилаторите се въртят в една и съща посока, посоката на въздушния поток е обратна между вентилаторите, което води до турбулентен въздушен поток и това намалява ефективността на разсейването на топлината. GIGABYTE завърта средния вентилатор в обратна посока, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора е една и съща, което намалява турбулентността и подобрява налягането на въздушния поток.

ПРОМЕНЛИВО ВЪРТЕНЕ

Плавен въздушен поток

по-добро разсейване на топлината

СТАНДАРТНО ВЪРТЕНЕ

Турбулентен въздушен поток

по-лошо разсейване на топлината

УНИКАЛЕН БЛЕЙД ВЕНТИЛАТОР

Въздушният поток се разделя от перките на триъгълния вентилатор и се насочва плавно през извитата като 3D лента повърхност на самия вентилатор, като това ефективно подобрява въздушния поток.

3D АКТИВЕН ВЕНТИЛАТОР

Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.

ТОПЛООТВОДНИ ТРЪБИ С ДИРЕКТЕН ДОПИР ДО GPU

Формата на изцяло медните топлоотводни тръби осигурява максимална повърхност за директен допир до графичния чип, подобрявайки преноса на топлина. Топлоотводната тръба покрива и модула VRAM чрез контакта с широката метална плоча, осигурявща правилно охладане.

КОМПОЗИТНИ ТОПЛООТВОДИ

Композитните топлоотводни тръби комбинират термо проводимост и фазово отместване за ефективно управление на преноса на топлина между двата твърди интерфейса, увеличавайки охладителния капацитет.

CYCLING
Плавно превключване на циклите през всички цветове

СЪВМЕСТИМ
Изберете цвят за статична светлина

МИГАНЕ
Изберете цвят за мигащ ефект

ДВОЙНО МИГАНЕ
Изберете цвят за двойния мигащ ефект

ДИШАЩИ
Изберете цвят за избледняване и засилване

Стабилна конструкция

Екстренмна издръжливост и овърклокване

Графичната карта използва по-добър дизайн на захранващите фази, който позволява на транзисторите MOSFET да работят при по-ниска температура, а схемата за защита от прегряване и за разпределение на натоварването на всеки транзистор MOSFET, плюс сертифицираните за Ultra Durable кондензатори и бобини осигуряват превъзходна производителност и по-дълъг живот на системата.

ИНДИКАТОРИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ

Смарт LED индикаторите за захранване предупреждават играча, когато има аномалия при предоставяната на PCI-E електроенергия.

Светва :
захранващият кабел не е свързан

Изгасване :
стабилно електрозахранване

Мигане :
аномалия в електрозахранването

Защитена метална задна плоча

Металната задна плоча не само предоставя естетична форма, но и подобрява структурата на графичната карта, осигурявайки цялостна защита.

ПОДДРЪЖКА НА PCI-E 4.0

Gigabyte Radeon RX 5700 GAMING OC разполага с поддръжка на PCI-Express 4.0, с пропусквателна способност 16 GT/s, която е два пъти по-голяма в сравнение с тази на PCI Express 3.0. С дънна платка, поддържаща PCI-Express 4.0, можете да се подготвите за следващото поколение PC игри.

ТОТАЛЕН КОНТРОЛ

Интерфейсът и функционалността на софтуера зависят от модела.

AORUS Engine

Уникалният интуитивен интерфейс ви дава възможност да настроите тактовата честота, напрежението, работата на вентилатора и нужната електроенергия в реално време според изискванията на вашата игра.

Изтегляне

(*Кликнете върху логото за повече информация)FOOTNOTES
*: "Game Clock" е очакваната тактова честота на графичния процесор когато са стартирани типичните геймърски приложения, настройва се типичната TGP (цялостна мощност на графиката). Действителните индивидуални геймърски тактови честоти може да варират.

* Всички изображения на тази страница са само илюстративни.