Специално проектирана от GIGABYTE охладителна система

Специално проектираната от GIGABYTE охладителна система разполага с 90-милиметров уникален блейд вентилатор, медна композитна охладителна тръба с директен допир до графични чип GPU и функционалност на 3D активен вентилатор, като всички те заедно предоставят ефективен капацитет за разсейване на топлината за по-висока производителност при по-ниски температури.

МИНИАТЮРНИ РАЗМЕРИ С ОРГРОМНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ. ВЕДНАГА.

За потребители, които предпочитат малки шасита, но очакват висока производителност, GIGABYTE предоставя новата графична карта с дължина 170 мм GeForce® GTX 1660 SUPER MINI ITX OC. Картата MINI ITX OC не само разполага с вградена мощна графична обработка чрез GeForce® GTX 1660 SUPER, за да осигури на геймърите най-доброто преживяване при всеки геймърски шедьовър, но и лесно се инсталира в шаси с по-малки размери. Вече няма да се притеснявате, че закупената от вас карта не се побира в шасито.

УНИКАЛЕН БЛЕЙД ВЕНТИЛАТОР

Въздушният поток се разделя от перките на триъгълния вентилатор и се насочва плавно през извитата като 3D лента повърхност на самия вентилатор, като това ефективно подобрява въздушния поток.

3D АКТИВЕН ВЕНТИЛАТОР

Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.

Топлоотвод с директен допир до GPU

Формата на медната топлоотводна тръба предоставя максимална повърхност за директен допир до графичния чип, което подобрява преноса на топлина. Топлоотводната тръба покрива и VRAM зоната чрез контакт с широката метална плоча, което осигурява правилно охлаждане.

КОМПОЗИТНА ТОПЛООТВОДНА ТРЪБА

Композитните топлоотводни тръби комбинират термо проводимост и фазово отместване за ефективно управление на преноса на топлина между двата твърди интерфейса, което увеличава охладителния капацитет.

ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ

Екстренмна издръжливост и овърклокване

Графичната карта използва по-добър дизайн на захранващите фази, който позволява на транзисторите MOSFET да работят при по-ниска температура, а схемата за защита от прегряване и за разпределение на натоварването на всеки транзистор MOSFET, плюс сертифицираните за Ultra Durable кондензатори и бобини осигуряват превъзходна производителност и по-дълъг живот на системата.

ТОТАЛЕН КОНТРОЛ

Актуалният потребителски интерфейс UI и функционалностите зависят от модела на устройството.

AORUS Engine

Уникалният интуитивен интерфейс ви дава възможност да настроите тактовата честота, напрежението, работата на вентилатора и нужната електроенергия в реално време според изискванията на вашата игра.

Download

* Всички изображения на тази страница са само илюстративни.