охлаждащо решение

Охладителна система

AORUS предоставя цялостно охлаждащо решение за всички ключови компоненти на графичната карта. Ние се грижим не само за графичния процесор, но също за VRAM и за MOSFET, за да осигури стабилна работа при овърклокване и дългосрочен експлоатационен живот. Охладителната система WINDFORCE 3x 82 мм е най-иновативното охлаждащо решение, което предоставя на графичната карта най-ефикасната топлинна производителност.

стил

RGB Fusion 2.0

Чрез наличните 16,7 милиона персонализирани цветови възможности и многобройни светлинни ефекти вие можете да изберете светлинните ефекти или да ги синхронизирате с други AORUS устройства.

ЦВЕТНИ ЦИКЛИ

гаранция

ГАРАНЦИЯ 4 ГОДИНИ

Искаме да се възползвате от най-доброто обслужване, което някога сте виждали. Ето защо освен стандартната ни 3-годишна гаранция бихме искали да ви предложим още една година безплатна защита на вашата графична карта. Можете да се насладите на 4-годишна гаранция, като се регистрирате в уеб сайта в рамките на 30 дни от покупката.

* “Boost Clock” е максимално постижимата честота на графичния чип, с която той може да работи при голямо натоварване. Постижимостта на Boost clock, тактовата честота и нейната устойчивост ще варират в зависимост от няколко фактора, включително, но не само: топлинни условия и вариацията на приложенията и работните натоварвания.
* "Game Clock" е очакваната тактова честота на графичния процесор когато са стартирани типичните геймърски приложения, настройва се типичната TGP (цялостна мощност на графиката). Действителните индивидуални геймърски тактови честоти може да варират.


* Всички изображения на тази страница са само илюстративни.

СЛЕДВАЙТЕ AORUS

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАС