Grafické karty GIGABYTE G1 byly vyvinuty pro dokonalost ve snaze přinést milovníkům her nejlepší grafické zážitky. Herní grafická karta postavená na revoluční architektuře NVIDIA® Pascal™ vám přináší neuvěřitelné herní zážitky.
-Grafiky s architekturou Pascal vám poskytnou vynikající výkon i energetickou účinnost
-Podpora až 8K displeje s obnovovací frekvencí @60Hz
-Vynikající výkon pro hraní ve virtuální realitě

NEKOMPROMISNÍ HERNÍ POČÍTAČOVÁ PLATFORMA

Chladicí systém WINDFORCE 3X

Chladicí systém WINDFORCE 3X je vybaven třemi kompozitními heat-pipe z čisté mědi, speciální ploutvovou konstrukcí a unikátním designem lopatek, což má za následek efektivnější rozptyl tepla pro vyšší výkon při nižších teplotách.

WINDFORCE 3X Cooling System-Fans

Unikátní design lopatek ventilátoru

Průtok vzduchu se rozdělí trojúhelníkovou hranou ventilátoru a je hladce veden přes 3D křivku pruhu na povrchu ventilátoru, čímž se značně zvyšuje průtok vzduchu.

3D aktivní ventilátory s LED indikátory

Polopasivní ventilátory zůstanou vypnuty, když je GPU pod nastavenou zátěží nebo teplotou pro hraní s nízkým výkonem. LED indikátor ventilátoru v horní části grafické karty poskytuje okamžité zobrazení stavu ventilátoru.

WINDFORCE 3X Cooling System-Heat Pipes

KOMPOZITNÍ HEATPIPE

Kompozitní heatpipe kombinují tepelnou vodivost a fázový přechod pro efektivní řízení přenosu tepla mezi dvěma pevnými rozhraními, což zvyšuje kapacitu chlazení o 29 %.

Heat-pipe s přímým dotykem

Heat-pipe z čisté mědi jsou tvarovány tak, aby maximalizovaly plochu přímého kontaktu s GPU.

G1 vzhled

RGB Fusion 2.0

Díky možnosti výběru z 16,7 milionu barev a celé řady světelných efektů si můžete zvolit barvu i světelný efekt dle libosti a obojí synchronizovat s ostatními zařízeními AORUS.



Plynulá cyklická změna barev


Zvolte barvu pro stmívání a rozsvicení

Vyberte si barvu pro statický svit

Vyberte barvu pro efekt blesku

Vyberte barvu pro dvojitý efekt blesku

G1 výkon

Superpřetaktování jediným kliknutím

Jednoduchým kliknutím v nástroji AORUS engine mohou hráči snadno vyladit kartu tak, aby vyhovovala jejich různým herním požadavkům, a to bez znalosti přetaktování, přičemž si ušetří problémy s ručním nastavením.

GPU Gauntlet™ třídění

Grafické karty Gigabyte G1 GAMING osazené pouze špičkovými GPU zaručují schopnost vyššího přetaktování, a to díky vynikajícímu přepínání napájení, které zajišťuje nejvyšší výkon, aniž by byla ohrožena spolehlivost systému

G1 odolnost

Chytré LED indikátory napájení

Buďte informování o tom, že je napětí PCI-E nestabilní díky chytrému LED indikátoru napájení.

Ultra Durable materiály

Tato grafická karta navržená s nejkvalitnějšími tlumivkami a kondenzátory přináší vynikající výkon a životnost systému.

Navržena pro přetaktování s 6 + 1 napájecími fázemi

Compared to reference design, the 6+1 power phases on the card make the MOSFET working at a lower temperature and provide more stable voltage output. (*referenční karta 3+1)

Intuitivní nástroj

AORUS Engine

The cutting edge intuitive interface allows you to tune the clock speeds, voltage, fan performance, and power target in real-time according to your own gaming requirement. Stáhnout
(*Rozhraní a funkcionalita softwaru závisí na konkrétním modelu grafické karty.)