7nm technologie pro Radeon™ VII

Radeon™ VII láme rekordy díky prvnímu 7nm hernímu GPU na světě, je připraven na budoucnost a navržen tak, aby splňoval požadavky pro vysoce výkonné hraní.

Radeon™ VII je vybaven přelomovými technologiemi

Grafika AMD Radeon™ VII je vybavena 60 compute units/3 840 stream procesory a neuvěřitelnými 16 GB HBM2 paměti s propustností pamětí 1 TB/s pro vysoký výkon a hyperrealistický obraz.

Pro hráče

Grafická karta Radeon ™ VII je připravena na budoucnost a navržena tak, aby vyhovovala požadavkům pro hraní vysoce náročných her s podporou DirectX® 12 a Vulkan® a přináší tak neuvěřitelné herní zážitky při extrémně plynulých a konzistentně vysokých počtech snímků za sekundu při rozlišení 1440p, ultrawide a 4K. Zahrajte si své oblíbené esports hry a vychutnejte si neomezené hraní her ve vysokém rozlišení s prakticky žádným dopadem na výkon. Radeon™ VII GPU je jedničkou ve své třídě.

Pro tvůrce

Radeon™ VII se může pochlubit obrovským množstvím grafické paměti a skvělým grafickým výkonem pro hyper-realistický obraz. Díky 16 GB paměti HBM2, paměťovou propustností až 1 TB/s a 4 096b paměťovým rozhraním se Radeon™ VII skvělé hodí pro aplikace náročné na paměť a grafický výkon. Vychutnejte si tvorbu obsahu klidně i v rozlišení 8K, ve virtuální realitě i mimo ni – vše je tak rychlé a citlivé, že je to prakticky jasnozřivé.

Žádné zadrhávání, žádné roztrhávání obrazu. Jen hraní

Vylepšete své hraní her tak, že spojíte AMD Radeon™ VII s monitorem Radeon FreeSync™, který eliminuje zadrhávání a roztrhávání obrazu kvůli plynulému výkonu. Posuňte hranice technologie monitorů o kus dále s technologií Radeon FreeSync™ 2 HDR, která kombinuje plynulou hratelnost a HDR plug-and-play hraní při nízkých latencích, aniž byste museli vylepšovat nastavení.

Absolutní kontrola nad vašim hraní na dosah ruky

Přizpůsobte si hraní se softwarem AMD Radeon™ Adrenalin 2019 Edition – intuitivně streamujte hry, sdílejte a upravujte grafická nastavení v reálném čase, aniž byste museli vynechat druhou část akce nebo ohrozit výkon při hraní.

(*Pro více informací klikněte na logo)