CHLADICÍ SYSTÉM TURBO FAN

Chladicí systém GIGABYTE Turbo Fan je určen pro sestavy, které používají více grafických karet v prostoru s omezeným prostorem. Díky přímému dotyku s grafickým jádrem, výkonnému ventilátoru a speciálně tvarovanému exteriéru je zajištěn větší průtok vzduchu a lepší odvod tepla.

OPTIMALIZOVANÝ PRŮTOK VZDUCHU

Speciálně navržený exteriér zvyšuje proudění vzduchu v grafické kartě v omezeném prostoru a teplo generované grafickou kartou je rychle odváděno z celé skříně výkonným ultra-durable ventilátorem.

Vapor Chamber s přímým dotykem

Vapor Chamber poskytuje tu nejlepší tepelnou vodivost pro rychlý odvod tepla z grafického čipu do chladiče. Kromě toho je odváděno také teplo z VRAM a MOSFETů, a to prostřednictvím kovové podložky do chladiče a následně pomocí ventilátoru vytaženo z celé skříně.

Dvojité kuličkové ložisko

Dvojité kuličkové ložisko je nejodolnější konstrukcí ventilátoru s životností přes 50 000 hodin. Dvojité kuličkové ložisko má oproti jednoduchému nejméně dvojnásobnou životnost.

NAVRŽENA PRO VYSOKOU ODOLNOST

XTREME Durability

The graphics card uses the 8+3 power phase design to allow the MOSFET to operate at lower temperature, and over-temperature protection design and load balancing for each MOSFET, plus the Ultra Durable certified chokes and capacitors, to provide excellent performance and longer system life.

Podpora NVIDIA NVLink™

Podpora technologie NVIDIA NVLink™ (NVIDIA SLI), která zkombinuje 2 identická grafická jádra s můstkem GeForce RTX™ NVLink Bridge a poskytuje ty nejlepší zážitky pro hraní ve 4K či VR. Díky AORUS Engine může také na můstku nastavit světelný efekty.

INDIKÁTORY NAPÁJENÍ

Chytré LED kontrolky upozorní hráče na abnormální chování napájecího zdroje.

LED svítí :napájecí kabel je odpojen

LED nesvítí :stabilní napájení

Blikání :abnormální napájecí zdroj

DOKONALE POD KONTROLOU

Rozhraní a funkce softwaru se liší v závislosti na konkrétním modelu.

AORUS Engine

Špičkové intuitivní grafické rozhraní vám umožní přizpůsobit takty, napětí, výkon ventilátorů i cílovou spotřebu v reálném čase podle požadavků vaší hry.

Ke stažení

* Všechny obrázky na této stránce jsou pouze ilustrační.