CHLADICÍ SYSTÉM WINDFORCE 3X

Chladící systém WINDFORCE 3X využívá trojici unikátních 82mm ventilátorů, opačně točící se alternační ventilátor, šest kompozitních měděných heatpipe, přímým dotyk heatpipe s GPU a funkcionalitu 3D aktivního ventilátoru. To všechno dohromady poskytuje efektivní odvod tepla pro vyšší výkon při nižších teplotách.

PROTIBĚŽNÉ OTÁČENÍ

Alternate spinning společností GIGABYTE je jediným řešením, které si dokáže poradit s turbulentním proudem vzduchu ze tří ventilátorů. Největším problémem u tří ventilátorů je turbulence. Vzhledem k tomu, že se ventilátory otáčejí stejným směrem, je směr proudění vzduchu mezi ventilátory opačný, což způsobí turbulentní proudění vzduchu a snižuje účinnost odvodu tepla. GIGABYTE otáčí chod středního ventilátoru do opačného směru, takže je směr proudění vzduchu mezi oběma ventilátory stejný, což snižuje turbulence a zvyšuje tlak vzduchu.

PROTIBĚŽNÉ OTÁČENÍ

Klidné proudění vzduchu

lepší odvod tepla

STANDARDNÍ SPINNING

Turbulentní proudění vzduchu

horší odvod tepla

UNIKÁTNÍ LOPATKY VENTILÁTORU

Průtok vzduchu je rozdělen trojúhelníkovým okrajem ventilátoru a plynule veden přes 3D křivku proužků na povrchu lopatek, což efektivně zvyšuje proudění vzduchu.

3D AKTIVNÍ VENTILÁTOR

3D Active Fan poskytuje částečně pasivní chlazení, ventilátory stojí, pokud je grafický čip málo zatížený anebo na něm běží nenáročná hra. Hráči si tak mohou vychutnat si zcela tiché hraní, když je sestava jen málo zatížená nebo je v klidu.

HEATPIPE S PŘÍMÝM KONTAKTEM

Tvar trubic z čisté mědi maximalizuje plochu přímého kontaktu s GPU a zvyšuje efektivitu přenosu tepla. Heatpipe pokrývají také VRAM prostřednictvím velkého kovového plátu, aby bylo zajištěno správné chlazení.

KOMPOZITNÍ HEATPIPE

Kompozitní heatpipe kombinují tepelnou vodivost a fázový přechod pro efektivní řízení přenosu tepla mezi dvěma pevnými rozhraními, což zvyšuje kapacitu chlazení.

CYKLOVÁNÍ
Plynulá cyklická změna barev

KONSTATNÍ
Vyberte si barvu pro statický svit

ZÁBLESK
Vyberte barvu pro efekt blesku

DVOJITÝ ZÁBLESK
Vyberte barvu pro dvojitý efekt blesku

DÝCHÁNÍ
Zvolte barvu pro stmívání a rozsvicení

NAVRŽENA PRO DLOUHOU VÝDRŽ

Extrémní odolnost a přetaktování

Grafická karta využívá lepší design napájecích fází, aby umožnila MOSFETům pracovat při nižších teplotách a chránila je proti přehřátí. Nechybí vyvážení zátěže pro každý MOSFET plus certifikované tlumivky a kondenzátory Ultra Durable, které poskytují vynikající výkon a delší životnost systému.

INDIKÁTORY NAPÁJENÍ

Chytré LED kontrolky upozorní hráče na abnormální chování napájecího zdroje.

LED svítí:
napájecí kabel je odpojen

LED nesvítí:
stabilní napájení

Blikání:
abnormální napájecí zdroj

Podpora NVIDIA NVLink™

Podpora technologie NVIDIA NVLink™ (NVIDIA SLI), která zkombinuje 2 identická grafická jádra s můstkem GeForce RTX™ NVLink Bridge a poskytuje ty nejlepší zážitky pro hraní ve 4K či VR. Díky AORUS Engine může také na můstku nastavit světelný efekty.

Ochranný černý kovový kryt

Zadní kovový kryt plní nejen úlohu estetického prvku, ale rovněž zpevňuje konstrukci grafické karty tak, aby byla zcela chráněna.

ČTYŘLETÁ ZÁRUKA

Chceme, abyste měli ty nejlepší služby. To je důvod, proč bychom vám rádi bezplatně nabídli nad naši standardní tříletou záruku bezplatně další 1 rok ochrany grafické karty navíc. Pro získání čtyřleté záruky stačí grafickou kartu do 30 dnů od zakoupení zaregistrovat na webových stránkách.

DOKONALE POD KONTROLOU

Rozhraní a funkce softwaru se liší v závislosti na konkrétním modelu.

AORUS Engine

Špičkové intuitivní grafické rozhraní vám umožní přizpůsobit takty, napětí, výkon ventilátorů i cílovou spotřebu v reálném čase podle požadavků vaší hry.

* Všechny obrázky na této stránce jsou pouze ilustrační.