Speciálně navržený systém chlazení od GIGABYTE

Speciální navržené chlazení GIGABYTE se může pochlubit jedinečným 90mm ventilátorem, kompozitní měděnou heatpipe s přímým dotykem na GPU a technologií 3D aktivního ventilátoru. To vše společně poskytuje efektivní odvod tepla pro vyšší výkon při nižších teplotách.

MALÁ VELIKOST S VYSOKÝM VÝKONEM. SPOLEČNĚ.

Pro uživatele, kteří dávají přednost malé skříni a očekávají vysoký výkon, poskytuje GIGABYTE novou grafickou kartu GeForce® GTX 1660 SUPER ™ MINI ITX OC o délce 170 mm. MINI ITX OC nejenže obsahuje výkonné grafické jádro GeForce® GTX 1660 SUPER ™, které poskytuje hráčům nejlepší zážitky z každého herního díla, ale je také snadno instalovatelná do skříně menší velikosti. Už se nemusíte bát, že se vám zakoupená karta nevejde do skříně.

UNIKÁTNÍ LOPATKY VENTILÁTORU

Průtok vzduchu je rozdělen trojúhelníkovým okrajem ventilátoru a plynule veden přes 3D křivku proužků na povrchu lopatek, což efektivně zvyšuje proudění vzduchu.

3D AKTIVNÍ VENTILÁTOR

3D Active Fan poskytuje částečně pasivní chlazení, ventilátory stojí, pokud je grafický čip málo zatížený anebo na něm běží nenáročná hra. Hráči si tak mohou vychutnat si zcela tiché hraní, když je sestava jen málo zatížená nebo je v klidu.

Heatpipe s přímým dotykem na GPU

Tvar trubic z čisté mědi maximalizuje plochu přímého kontaktu s GPU a zvyšuje efektivitu přenosu tepla. Heatpipe pokrývají také VRAM prostřednictvím velkého kovového plátu, aby bylo zajištěno správné chlazení.

KOMPOZITNÍ HEATPIPE

Kompozitní heatpipe kombinují tepelnou vodivost a fázový přechod a efektivně řídí přenos tepla mezi dvěma pevnými rozhraními, což zvyšuje kapacitu chlazení.

NAVRŽENA PRO DLOUHOU VÝDRŽ

Extrémní odolnost a přetaktování

Grafická karta využívá lepší design napájecích fází, aby MOSFETům umožnila pracovat při nižších teplotách a chránila je před přehřátím, a vyvažování zátěže pro každý MOSFET plus certifikované tlumivky a kondenzátory Ultra Durable, které poskytují vynikající výkon a delší životnost.

DOKONALE POD KONTROLOU

Skutečné funkcionality softwaru a podoba uživatelského rozhraní závisí na konkrétním modelu grafické karty.

AORUS Engine

Špičkové intuitivní grafické rozhraní vám umožní přizpůsobit takty, napětí, výkon ventilátorů i cílovou spotřebu v reálném čase podle požadavků vaší hry.

Download

* Všechny obrázky na této stránce jsou pouze ilustrační.