HŰTÉS

Hűtőrendszer

Az AORUS teljes hűtési megoldást biztosít a videokártyái minden komponensére kiterjedően. Gondoskodtunk nem csupán a GPU-ról, de a VRAM-ról és a MOSFER-ekről is, hogy stabil, tartós tuningra is lehetőség nyíljon hosszú éveken át. A WINDFORCE STACK 3x 100 mm hűtőrendszer a leginnovatívabb megoldás a piacon és a hagyományos megoldásnál sokkal hatékonyabb hűtést biztosít a videokártyák számára.

STÍLUSOS

Újratervezett RGB-világítás

Az újretervezett RGB-világítás áttöri a hagyományos világítási megoldások korlátait. Könnyedén készíthetsz lélegzetelállító fényhatásokat, hogy elkápráztass bárkit, aki meglátja a gépedet.

Hullám

SZÍNVÁLTÁS

FOLYAMATOS
Válassz egy színt az állandó világításhoz

VILLOGÁS
Válassz egy színt a villogáshoz

DUPLA VILLANÁS
Válassz egy színt a dupla villanáshoz

PULZÁLÁS
Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

HÁRMAS-SZÍNVÁLTÓ

SZIVÁRVÁNY ISMÉTLÉS

SZÍNVÁLTÓ

GRADIENS

VÁLTAKOZÓ (CLAWS)

KÁPRÁZTATÓ

GARANCIA

4 év garancia

Szeretnénk, ha a ma elérhető legjobb szolgáltatást élveznéd. Éppen ezért a szokásos, 3 éves garancián felül most adunk neked egy extra év védelmet új videokártyádra teljesen ingyen. Elegendő mindössze a vásárlás időpontjától számított 30 napon belül regisztrálnod a weboldalunkon, és máris élvezheted a teljes, 4 éves garanciát.

KÖVESD AZ AORUST

TUDJ MEG RÓLUNK TÖBBET

Monitorcsatlakoztatási tanácsok

  • 1. Az aktív, használatban lévő kimeneteket automatikusan felismeri a kártya, amint újraindítod a PC-t, egyéb beállításra nincsen szükség.

  • 2. Amennyiben az A1-rész és az A2-rész is kijelzőhöz kapcsolódik egyszerre, az A1-rész nem lesz aktiválva.

  • 3. Ha a grafikus kártya kimenetei között A1-ről A2-re vagy fordítva váltasz át, újra kell indítanod a számítógépet, hogy véglegesítsd a váltást.

  • 4. A GPU egyszerre 4 videokimenetet támogat.

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.