TURBO FAN HŰTŐRENDSZER

A GIGABYTE turbo fan hűtőrendszert olyan rendszerekhez terveztük, amelyek több videokártyát is tartalmaznak limitált méretű házban. A direkt érintkezésű gőzkamrás hűtőrendszerrel, amelyet egy fújó-típusú ventilátor hűt, valamint a speciális alakú külsővel jobb légáramlást és jobb hűtési teljesítményt nyújt.

Optimalizált légáramlás

A speciálisan kialakított külső borítás hatására több levegő áramlik be kisebb, zsúfolt helyen is, majd a grafikus kártya által felmelegített levegő gyorsan és hatékonyan távozik a rendszerből az Ultra Durable fújó-ventilátor segítségével.

Hőkamra Direkt érintkezéssel

A gőzkamrás felépítés a lehető legjobb hővezető, így villámgyorsan szállítja a hőt a GPU-ról a hűtőbordához. A GPU mellett a VRAM és a MOSFET hője is hatékonyan jut el a hűtőbordához a speciális fémlapnak köszönhetően. A keletkezett hőt a fújó-ventilátor gyorsan kijuttatja a gépházból.

Dupla golyóscsapágy

A dupla golyócsapágyas, strapabíró ventilátor 50 ezer órás üzemidőt biztosít. A dupla golyócsapágyas felépítés élettartama legalább a duplája a csúszócsapágynak.

Erősnek építve

Extrém strapabíróság és tuning

Ez a kártya 8+2 fázisú áramellátást használ, amelynek hála alacsonyabb MOSFET-hőmérsékleten működik, és stabilabb feszültséget biztosít. A túlmelegedés elleni védelem és a MOSFET-ek egyenletes terheléselosztása hatékonyan növeli a kártya élettartamát. Ezzel együtt az Ultra Durable-minősítésű tekercsek és kondenzátorok hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt garantálnak.

NVIDIA NVLink™ Támogatás

Támogatja az NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI) technológiát, amely két, azonos GPU-t kapcsol össze egy GeForce RTX™ NVLink Híddal, így a ma elérhető legjobb teljesítményt nyújtva 4K és VR alatt egyaránt. Emellett a híd világítását is testre szabhatod az AORUS Engine applikációban.

Megbízható tápellátás

Tudj róla azonnal, amikor a PCIe feszültség instabillá válik - erre szolgálnak az intelligens táp LED-ek.

Bekapcsolva: Tápcsatlakozó nem érzékelhető

Kikapcsolva: Stabil tápellátás

Villogás: Hibás tápellátás

TELJES FELÜGYELET

Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.

AORUS Engine

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

Letöltés

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.