A GIGABYTE G1 Gaming Series grafikus kártyákat tökéletességre tervezték, hogy pazar élményt nyújtsanak a játék szerelmeseinek. A forradalmi NVIDIA® Pascal™ GPU architektúrára alapozva a G1 grafikus kártya hihetetlen játékélményt nyújt.
-A Pascal-alapú videokártya szuper teljesítményt és kiváló fogyasztást garantál
-Támogatja akár a 8K-s kijelzőket is 60Hz-en
-Csodálatos teljesítmény Virtual Reality játékokhoz

A tökéletes PC Gaming platform

WINDFORCE 3X Hűtőrendszer

The WINDFORCE 3X hűtőrendszer 3 tiszta réz hőcsövet, speciális felépíésű radiátort és egyedi ventilátorokat tartalmaz, ezáltal hatékonyan vezeti el a hőt a nagyteljesítményű GPU-ról is.

WINDFORCE 3X Hűtőrendszer - Ventilátorok

Egyedi ventilátorlapát-dizájn

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét.

3D Active Fan technológia LED-jelzésekkel

A félpasszív ventilátorok kikapcsolva maradnak, amíg a GPU terhelése vagy hőmérséklete nem éri el a beállított szintet. A videokártya tetején látható LED-jelzőfény mutatja a hűtés aktuális állapotát.

WINDFORCE 3X Hűtőrendszer - Hőcsövek

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val.

G1 Külső

RGB Fusion 2.0

A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.Folyamatos átmenet minden szín között


Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

Válassz egy színt az állandó világításhoz

Válassz egy színt a villogáshoz

Válassz egy színt a dupla villanáshoz

G1 Teljesítmény

Egykattintásos Szuper-tuning

Egy szimpla kattintás az AORUS Graphics Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

GPU Gauntlet™ Válogatás

A Gigabyte G1 GAMING grafikus kártyákra csak a csúcsminőségű GPU-kat szereljük, ezáltal kiváló teljesítményt és tuninghajlandóságot érve el anélkül, hogy a rendszer stabilitása veszélybe kerülne.

G1 Strapabíróság

Okos Tápellátás LED-fényekkel

Tudj róla azonnal, amikor a PCIe feszültség instabillá válik - erre szolgálnak az intelligens táp LED-ek.

Ultra Durable Alapanyagok

A legjobb minőségű tekercsekkel és kondenzátorokkal dolgoztunk, így ezek a grafikus kártyák szuper teljesítményt nyújtanak hosszú élettartamuk során mindvégig.

Tuningra tervezve a 6+1 fázisú feszültségszabályzóval

A referencia dizájnhoz hasonlítva itt 6+1 fázisú feszültségszabályzó áramkör dolgozik, emiatt a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten sokkal stabilabb jelszinteket biztosítanak. (*Referencia-órajel 3+1)

Intuitív segédprogram

AORUS Engine

A modern felhasználói kezelőfelület lehetővé teszi, hogy egyszerűen beállítsd az órajeleket, a feszültségszinteket, a ventilátor-szabályzót és a fogyasztási határt valós időben, hogy megtaláld a számodra megfelelő játékbeállításokat. Letöltés
(*A szoftver kezelőfelülete és a funkciók modellenként eltérőek lehetnek.)