HŰTÉS

WATERFORCE HŰTÉSI RENDSZER

Az AORUS teljeskörű hűtési megoldást kínál minden kulcsfontosságú komponens számára a grafikus kártyán. Nem csupán a GPU-ról gondoskodtunk, a VRAM és a MOSFET-ek is megfelelő hűtést kaptak, ezáltal lehetővé vált a stabil túlpörgetés és a hosszabb élettartam. Az AORUS garantálja, hogy a WATERFORCE GPU-blokkja a legjobb minőségű és a lehető legjobb teljesítményt nyújtja.

STÍLUSOS

RGB Fusion 2.0

A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.

Hullám

SZIVÁRVÁNY ISMÉTLÉS

SZÍNVÁLTÁS

FOLYAMATOS
Válassz egy színt az állandó világításhoz

VILLOGÁS
Válassz egy színt a villogáshoz

DUPLA VILLANÁS
Válassz egy színt a dupla villanáshoz

PULZÁLÁS
Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

HÁRMAS-SZÍNVÁLTÓ

SZIVÁRVÁNY ISMÉTLÉS

SZÍNVÁLTÓ

GRADIENS

KÁPRÁZTATÓ

GARANCIA

4 év garancia

Szeretnénk, ha a ma elérhető legjobb szolgáltatást élveznéd. Éppen ezért a szokásos, 3 éves garancián felül most adunk neked egy extra év védelmet új videokártyádra teljesen ingyen. Elegendő mindössze a vásárlás időpontjától számított 30 napon belül regisztrálnod a weboldalunkon, és máris élvezheted a teljes, 4 éves garanciát.

KÖVESD AZ AORUST

TUDJ MEG RÓLUNK TÖBBET

Monitorcsatlakoztatási tanácsok

  • 1. Az aktív, használatban lévő kimeneteket automatikusan felismeri a kártya, amint újraindítod a PC-t, egyéb beállításra nincsen szükség.

  • 2. Amennyiben az A1-rész és az A2-rész is kijelzőhöz kapcsolódik egyszerre, az A1-rész nem lesz aktiválva.

  • 3. Ha a grafikus kártya kimenetei között A1-ről A2-re vagy fordítva váltasz át, újra kell indítanod a számítógépet, hogy véglegesítsd a váltást.

  • 4. A GPU egyszerre 4 videokimenetet támogat.

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.