GIGABYTE Egyedi tervezésű hűtőrendszer

A GIGABYTE egyedi tervezésű hűtőrendszere egy 90 mm-es, egyedi lapátkialakítású ventilátort, 4 darab, direkt GPU-érintkezésű, réz-kompozit hőcsövet és 3D aktív ventilátorvezérlést tartalmaz. Ezek együttesen hatékony hőelvezetést garantálnak a nagyobb teljesítmény és alacsonyabb melegedés érdekében.

Miniatűr méret, félelmetes teljesítmény - egyben!.

Azon felhasználóknak, akik a kisebb házakat kedvelik, azonban kiváló sebességet várnak el, a GIGABYTE kifejlesztette az új, mindössze 170 mm hosszú GeForce RTX™ 2070 MINI ITX grafikus kártyát. Ez a MINI ITX kártya nem csupán egy erős GeForce RTX™ 2070 GPU-t rejt, amely a játékosok számára szuper élményt garantál minden játék alatt, hanem könnyedén beszerelhető kicsi PC-házakba is. Soha többé nem kell amiatt aggódnod, hogy a megvásárolt videokártyád nem fér bele a házadba.

EGYEDI LAPÁTFORMA

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét és összességében a ventilátor hatékonyságát is.

3D AKTÍV VENTILÁTOR

A 3D Active Fan technológia félpasszív hűtést tesz lehetővé, így a ventilátorok mindaddig kikapcsolva maradnak, amíg a GPU hőmérséklete nem ér el egy bizonyos szintet, vagy a terhelés nem nő egy megadott szint főlé. Ez lehetővé teszi, hogy a gamerek teljes csendben élvezhessék az alacsony gépigényű játékokat és munka közben is néma gépet használhassanak.

DIREKT ÉRINTKEZÉSŰ HŐCSÖVEK

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val, ezáltal javul a hőátadás. A hőcsövek a VRAM-ot is érintik a nagyméretű fémlapnak hála, ezáltal tökéletes lehet a hűtés minden négyzetcentiméteren.

KOMPOZIT HŐCSÖVEK

A speciális ötvözetből készült, kompozit hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba.

ERŐSNEK ÉPÍTVE

Extrém strapabíróság és tuning

Ez a grafikus kártya 6+2-es feszültségszabályzó dizájnt használ, ezáltal a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten dolgozhatnak. Felszereltük a VRM-et túlmelegedés-elleni védelemmel és terheléselosztó rendszerrel is minden MOSFET esetében, emellett az Ultra Durable-megfelelőségű tekercsek és kondenzátorok tökéletes sebességet és hosszabb élettartamot garantálnak.

FÉM HÁTLAPOS VÉDELEM

A fém hátlap masszivitást és védelmet nyújt a kártyának, miközben alig foglal helyet, vékony és dizájnos is egyben.

TELJES FELÜGYELET

A szoftver tényleges kezelőfelülete és funkcionalitása modellenként eltérő.

AORUS Engine

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

Download

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.