A tökéletes PC Gaming platform



WINDFORCE 2X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 2X hűtőrendszer két darab, 90 mm-es, egyedi lapátkialakítású ventilátort tartalmaz ellentétesen forgásiránnyal, tiszta réz kompozit, direkt érintkezésű hőcsővel és félpasszív, 3D Active Fan ventilátor-vezérléssel. Ezek együttesen hatékony hűtési teljesítményt nyújtanak, hogy alacsonyabb hőmérsékleten nagyobb teljesítményt élvezhess.

WINDFORCE 2X Hűtőrendszer - Ventilátorok

Ellenkező irányban forgó ventilátorok

Optimális légáramlás az ellentétes irányban forgó ventilátorokkal, így csökken a turbulancia és hatékonyabban vezethető el a hő.

90mm egyedi lapátos ventilátor dizájn

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét.

3D Aktív Ventilátor

A grafikuskártyán a félpasszív ventilátorok kikapcsolva maradnak, amíg a GPU terhelése vagy hőmérséklete nem éri el a beállított szintet. A videokártya tetején látható LED-jelzőfény mutatja a hűtés aktuális állapotát.

WINDFORCE 2X Hűtőrendszer - Hőcső

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta rézből készült hőcsövek alakja olyan, hogy maximális felülettel érintkezzenek a GPU-hoz a javított hőátadás érdekében.

Teljesítmény

Tuning egy kattintásra

Egy szimpla kattintás az AORUS Graphics Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

Strapabíró

Ultra Durable Komponensek

A legjobb minőségű tekercsekkel és kondenzátorokkal dolgoztunk, így ezek a grafikus kártyák szuper teljesítményt nyújtanak hosszú élettartamuk során mindvégig.

Tuningra tervezve 3+2-fázisú feszültségszabályzóval

A Founders editionhöz képest ez a kártya 3+2-fázisú feszültségszabályzó áramkörrel rendelkezik, ezáltal a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten dolgoznak és stabilabb feszültségszintet biztosítanak. (A referenciakártya 3+1-fázisú)

Intuitív AORUS Engine Utility

AORUS Engine

A modern felhasználói kezelőfelület lehetővé teszi, hogy egyszerűen beállítsd az órajeleket, a feszültségszinteket, a ventilátor-szabályzót és a fogyasztási határt valós időben, hogy megtaláld a számodra megfelelő játékbeállításokat. Letöltés
(*A szoftver kezelőfelülete és a funkciók modellenként eltérőek lehetnek.)