AORUS RGB M.2 NVMe SSD
A TE JÁTÉKOD, AHOGY SZERETNÉD.
XTRÉM TÁROLÁSI TELJESÍTMÉNY
Az új NVMe vezérlőnek köszönhetően az AORUS RGB M.2 SSD hihetetlen sebességre képes, akár 3480 MB/s szekvenciális olvasási és 2000 MB/s szekvenciális írási tempó is elérhető. A hűtőbordának köszönhetően a vezérlő és a flash memóriachipek a legnagyobb terhelés mellett is alacsony hőmérsékleten üzemelnek, ezzel garantálva, hogy az SSD teljesítménye ne csökkenjen. Ez különösen a gamerek számára fontos tényező, ugyanis játék közben a belső komponensek jelentősen felmelegszenek. Készülj fel az új generációs PC-kre, amelyek minden eddiginél gyorsabbak és folyamatos játékstreamingre képesek a grafikailag intenzív játékok alatt is.
Egyszerű fejlesztés minden PC-hez
Az M.2 2280 egy kisméretű NYÁK-lap, amely tökéletesen passzol bármilyen méretű számítógépbe, továbbá ideális PC-fejlesztés bárki számára. Az M.2-es foglalatok egyre népszerűbbé válnak az alaplapokon napjainkban, ebbe pedig könnyedén beszerelheted az SSD-t, hogy minden eddiginél nagyobb teljesítményt és rövidebb válaszidőt élvezhess.
RGB Fusion
Az iparág első RGB M.2 SSD-je tökéletesen szinkronizálható az alaplapokkal. Ötféle világítási effektet támogat, beleértve a statikus, villogó, dupla-villogó és a színváltó módokat.
* A kompatibilis alaplapok listáját a Támogatásnál találod Támogatás.
RGB Fusion Alkalmazás
Az integrált, barátságos kezelőfelülettel az RGB Fusion tökéletes megoldás a világítási effektek beprogramozásához minden, támogatott eszközön. Az alaplapoktól a videokártyákon keresztül a perifériákig saját ízlésedhez igazíthatod gamer géped világítását, majd ezt a profilt elmentheted és bárki számára elérhetővé teheted, hogy megtapasztalják stílusodat. Emellett az új gaming módban a világítás interaktívvá válik a támogatott játékok esetén, ezáltal még jobb játékélményben lesz részed.
SSD Tool Box
A legfrissebb SSD Tool Box egy hasznos alkalmazás, amely segít a felhasználónak az SSD monitorozásában, emellett általános információkat mutat, beleértve a modell nevét, a firmware verzióját, a tároló kondícióját, hőmérsékletét és optimalizáltságát. A felhasználók emellett minden adatot biztonságosan törölhetnek is a Secure Erase funkcióval. Az SSD Tool Box szoftvert letöltheted a Támogatás oldalról.
Az SSD tool box funkciói modellenként eltérők lehetnek
A Minőség Garantált
Az Extrém teljesítményt
Szigorú tesztek garantálják
Összeállítás
Méretek
Kapacitás* Modellek Szekvenciális olvasási sebesség MB/s** Szekvenciális írási sebesség MB/s** Véletlenszerű olvasás IOPS** Véletlenszerű írás IOPS**
256GB AORUS RGB M.2 NVMe SSD 256GB
(GP-ASM2NE2256GTTDR)
3100 MB/s 1050 MB/s 180K 240K
512GB AORUS RGB M.2 NVMe SSD 512GB
(GP-ASM2NE2512GTTDR)
3480 MB/s 2000 MB/s 360K 440K
* Megjegyzés: 1GB = 1 milliárd bájt. A valós használható kapacitás modellenként változhat.
** A sebességmérés belső teszteken alapul. A valós teljesítmény modellenként változhat.