7 nm-es technológia a Radeon™ VII-nél

A Radeon™ VII megdönti a rekordokat, mint a világ első 7 nm-es gaming GPU-ja. Jövőtálló és a hardverigényes játékokat is szélsebesen repíti.

A Radeon™ VII forradalmi technológiára épül

Az AMD Radeon™ VII grafikus chip 60 Compute Unittal rendelkezik, ami 3840 shadert tartalmaz és a lapkán ott a hihetetlen mennyiségű, 16 GB HBM2 memória is 1 TB/s sávszélességgel, így minden adott a hiperrealisztikus látványhoz és a szédítő sebességhez.

Gamereknek

A Radeon™ VII jövőtálló és úgy építették, hogy a csúcskategóriás játékok problémamentes futtatására is alkalmas legyen akár DirectX® 12, akár Vulkan® alatt. Ezáltal hihetetlenül jó játékélményt nyújt magas sebesség és csodálatos látvány mellett 1440p, ultraszéles és 4K felbontások alatt is. Élvezd kedvenc esport játékodat hihetetlen sebességgel úgy, hogy közben HD-ben streamelsz is, ami ráadásul egyáltalán nem terheli le gépedet. A Radeon™ VII GPU saját kategóriát teremt különleges erejével és képességeivel.

Alkotóknak

A Radeon™ VII megaerős és így szuper grafikus teljesítményt nyújt hiperrealisztikus látvánnyal. A 16 GB HBM2 memória, az akár 1 TB/s sávszélesség és a 4096 bit széles busz tökéletesen passzol a Radeon™ VII GPU-hoz, amely ezáltal memória-intenzív, grafikailag megterhelő feladatok alatt is megállja helyét. Tervezz és alkoss akár 8K-felbontásban, élvezd a VR-t és még ennél is többet - olyan erős és gyors, hogy az emberi ésszel alig fogható fel.

Semmi szaggatás, semmi szétesés, csak játék

Javítsd még tovább a játékélményt úgy, hogy AMD Radeon™ VII kártyádhoz egy Radeon FreeSync™-képes monitort kapcsolsz, ezzel megszünteted az akadozó mozgást és a kép szétesését gyors történések során. Lásd meg saját szemeddel, mire képes a monitortechnológia ma és lépj még tovább a Radeon FreeSync™ 2 HDR-re, amely a tökéletes mozgást és látványt plug-and-play HDR-rel és alacsony válaszidővel fejeli meg.

Totális kontroll a játékaid felett néhány kattintással

Vedd át az irányítást játékaid felett a legújabb AMD Radeon™ Szoftver Adrenalin 2019 Kiadásával. Streamelj, ossz meg és finomhangold grafikus beállításaidat valós időben anélkül, hogy akár egy pillanatra is kiesnél a játékból vagy vissza kéne venned géped teljesítményéből.

(*Kattints a logóra a további információért)