AORUS RGB M.2 NVMe SSD
A TE JÁTÉKOD, AHOGY SZERETNÉD.

Dizájnterv

Sötétben uralkodó

A sötét, csillagtalan éjben a sólyom félelmet csempész áldozatai szívébe. Még vaksötétben is kiszúrja prédáját és türelmesen kivárja a tökéletes pillanatot, amikor lecsaphat. A sólyom látása tökéletes még ilyenkor is, így uralja az éjszakát és levadássza gyanútlan áldozatait. Az AORUS világítása éppen így uralja a koromsötét éjszakát.
Extrém teljesítményre tervezve
Új mérföldkő a hűtési technológiák világában
• A nagyobb sűrűségű alumínium hűtőbordák hatékonyabban vezetik el a hőt.
• Mindkét oldalon nagy hatékonyságú hőpadot alkalmaztunk a jobb hőelvezetés érdekében.
• A fénydiffúzor egyedi dizájnja kiegyensúlyozottabb fényeffekteket eredményez.
  • 1. Hűtőborda
  • 2.Hőlapka
  • 3. Hőlapka
  • 4. SSD
  • 5. AORUS Fénydiffúzor
  • 6. Hűtőborda
Az exkluzív Dupla oldalú Hűtőbordák lehetővé teszik az SSD-k számára, hogy Xtreme teljesítményt nyújtsanak minden esetben

Miért fontos alacsony hőmérsékleten tartani egy SSD-t?
• A megnövekedett működési hőmérséklet adatvesztéshez is vezethet. Az adatvesztés lehetőségének esélye századára is csökkenhet hűtéssel.
• A dupla oldalú hűtőbordákkal az AORUS RGB AIC SSD alacsonyabb hőmérsékleten dolgozhat, ezzel is növelve az adattároló megbízhatóságát. Továbbá az SSD-k sokkal hosszabb ideig képesek extrém teljesítményt nyújtani.
* A teszteredmények belsős méréseken alapulnak és csupán referenciaként szolgálnak. A tényleges teljesítmény változhat a különböző körülmények függvényében.
XTRÉM TÁROLÁSI TELJESÍTMÉNY
Az új NVMe vezérlővel az AORUS RGB AIC SSD hihetetlenül jó teljesítményt nyújt: akár 3480 MB/s szekvenciális olvasási és 3080 MB/s szekvenciális írási teljesítményt élvezhetsz. A szekvenciális olvasási/írási teljesítmény a PCIe SSD-k esetében 6x jobb, mint a SATA SSD-k esetében. A hűtőborda mindeközben alacsony hőmérsékleten tartja a vezérlőt és a memóriachipeket, ezáltal garantálva, hogy az SSD teljesítménye nem csökken. Készülj fel, hogy belépj a jövőbe, ahol a gaming és a streaming minden eddiginél gyorsabb, ami a játékélményt új magaslatokba emeli.
A világ első RGB AIC SSD-jének világítását szinkronizálhatod alaplapod világításával a tökéletes összhatás érdekében*
* A kompatibilis alaplapok listáját a Támogatásnál találod Támogatás .
RGB Fusion 2.0
6 Exkluzív világítási effekt
Az AORUS RGB AIC SSD támogat 6 világítási módot. Az üzemmódok: statikus, hullám, pulzáló, villanó, dupla villanó és színváltó.
RGB Fusion 2.0 alkalmazás
Az integrált, felhasználóbarát kezelőfelületű RGB Fusion 2.0 minden eddiginél jobb megoldást kínál a világítási effektek egyedi beállítására az összes, támogatott eszközön egyszerre. Az alaplaptól a grafikus kártyákon át egészen a perifériákig teljesen egyedivé varázsolhatod gamer gépedet. Megmutathatod stílusodat bárkinek, ugyanis már meg is oszthatod az elkészített világítási profilokat. A legújabb fejlesztéseknek hála a Gaming mód egyedivé varázsolja világításodat az aktuálisan futtatott, a rendszerrel kompatibilis játékok esetén, így a lehető legjobb játékélményben lehet részed.
SSD Tool Box
A legfrissebb SSD Tool Box* egy hasznos alkalmazás, amely segít a felhasználónak az SSD monitorozásában, emellett általános információkat mutat, beleértve a modell nevét, a firmware verzióját, a tároló kondícióját, hőmérsékletét és optimalizáltságát. A felhasználók emellett minden adatot biztonságosan törölhetnek is a Secure Erase funkcióval. Az SSD Tool Box szoftvert letöltheted a Támogatás oldalról.
* Az SSD tool box funkciói modellenként eltérők lehetnek.
Az SSD tool box funkciói modellenként eltérők lehetnek
A Minőség Garantált
Az Extrém teljesítményt
Szigorú tesztek garantálják
Composition
Méretek
Kapacitás* Modellek Szekvenciális olvasási sebesség MB/s** Szekvenciális írási sebesség MB/s** Véletlenszerű olvasás IOPS** Véletlenszerű írás IOPS**
512GB AORUS RGB AIC NVMe SSD 512GB
(GP-ASACNE2512GTTDR)
3480 MB/s 2100 MB/s 360K 510K
1TB AORUS RGB AIC NVMe SSD 1TB
(GP-ASACNE2100TTTDR)
3480 MB/s 3080 MB/s 610K 530K
* Megjegyzés: 1GB = 1 milliárd bájt. 1TB = 1 billió bájt. A valós használható kapacitás modellenként változhat.
** A sebességmérés belső teszteken alapul. A valós teljesítmény modellenként változhat.