WINDFORCE 2X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 2X hűtőrendszer 2 darab 90 mm-es egyedi lapáttervezésű, ellentétes irányban forgó ventilátort, réz-kompozit, direkt GPU-érintkezésű hőcsövet és 3D Aktív ventilátor-szabályzást alkalmaz, így hatékony hőelvezetést és hűtést biztosít nagyobb teljesítménnyel és alacsonyabb hőmérsékletekkel.

Eltérő forgásirány

A GIGABYTE "Alternate Spinning", azaz eltérő forgásirány az egyetlen olyan megoldás, amely megoldja a három ventilátor turbulens légáramlási gondját. A legnagyobb probléma a három ventilátorral a turbulencia: mivel a ventilátorok ugyanabba az irányba forognak, a légáramlás iránya ellentétes a ventilátorok között. a GIGABYTE a középső ventilátort az ellenkező irányban forgatja, így a két ventilátor közötti légáramlás iránya ugyanaz lesz, csökkentve a turbulenciát és javítva a légáramlást.

Eltérő forgásirány

Akadálymentes légáramlás: Jobb hűtési teljesítmény

AZONOS FORGÁSIRÁNY

Nemkívánatos turbulencia: Rosszabb hűtési teljesítmény

EGYEDI LAPÁTFORMA

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét és összességében a ventilátor hatékonyságát is.

3D AKTÍV VENTILÁTOR

A 3D Active Fan technológia félpasszív hűtést tesz lehetővé, így a ventilátorok mindaddig kikapcsolva maradnak, amíg a GPU hőmérséklete nem ér el egy bizonyos szintet, vagy a terhelés nem nő egy megadott szint főlé. Ez lehetővé teszi, hogy a gamerek teljes csendben élvezhessék az alacsony gépigényű játékokat és munka közben is néma gépet használhassanak.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val, ezáltal javul a hőátadás. A hőcsövek a VRAM-ot is érintik a nagyméretű fémlapnak hála, ezáltal tökéletes lehet a hűtés minden négyzetcentiméteren.

Összetett felépítésű hőcső

A speciális ötvözetből készült, kompozit hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba.

ERŐSNEK ÉPÍTVE

Extrém strapabíróság és tuning

Ez a grafikus kártya 4+2-fázisú feszültségszabályzót használ, ezáltal a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten üzemelhetnek. Minden MOSFET-nél adott a túlmelegedés-elleni védelem, biztosított az egyenletes terheléselosztás, valamint Ultra Durable tekercsek és kondenzátorok kerültek a kártyára, hogy kiváló teljesítményt és hosszú élethosszt garantáljanak a kártyának.

Hátlapi védőborítás

A hátlapi lemez nem csupán jól néz ki, emellett javítja a kártya felépítését, masszívabbá, ellenállóbbá teszi és védi a fizikai behatásoktól.

TELJES FELÜGYELET

A szoftver tényleges kezelőfelülete és funkcionalitása modellenként eltérő.

AORUS Engine

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

Download

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.