GIGABYTE Egyedi tervezésű hűtőrendszer

A GIGABYTE egyedi tervezésű hűtőrendszerének része egy 90 mm-es, egyedi lapátkialakítású ventilátor, 3 darab réz-kompozit hőcső direkt GPU-érintkezéssel és a 3D Active Fan vezérlés. Ezek együtt hatékony hűtést biztosítanak a nagyobb teljesítmény és az alacsonyabb hőmérséklet érdekében.

Miniatűr méret, félelmetes teljesítmény - egyben!.

Azok számára, akik a kis gépházat preferálják, ugyanakkor komoly teljesítményt kívánnak, a GIGABYTE megalkotta a 170 mm hosszúságú GeForce RTX™ 2070 MINI ITX 8G V2 grafikus kártyát. Ez nem csupán egy teljes értékű, erőteljes GeForce RTX™ 2070 grafikus teljesítményt hoz el Mini-ITX méretben, amely tökéletes játékélményt garantál a felhasználók számára, hanem a szerelést is jelentősen leegyszerűsíti a kisméretű házakban. Soha többé nem kell amiatt aggódnod, hogy a vásárolt videokártyád nem fér bele a gépházadba.

EGYEDI LAPÁTFORMA

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét és összességében a ventilátor hatékonyságát is.

3D AKTÍV VENTILÁTOR

A 3D Active Fan technológia félpasszív hűtést tesz lehetővé, így a ventilátorok mindaddig kikapcsolva maradnak, amíg a GPU hőmérséklete nem ér el egy bizonyos szintet, vagy a terhelés nem nő egy megadott szint főlé. Ez lehetővé teszi, hogy a gamerek teljes csendben élvezhessék az alacsony gépigényű játékokat és munka közben is néma gépet használhassanak.

DIREKT ÉRINTKEZÉSŰ HŐCSÖVEK

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val, ezáltal javul a hőátadás. A hőcsövek a VRAM-ot is érintik a nagyméretű fémlapnak hála, ezáltal tökéletes lehet a hűtés minden négyzetcentiméteren.

KOMPOZIT HŐCSÖVEK

A speciális ötvözetből készült, kompozit hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba.

Erősnek építve

EXTRÉM STRAPABÍRÁS

A grafikus kártya jó minőségű feszültségszabályzó dizájnt használ, ezáltal a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten dolgozhatnak, továbbá minden MOSFET túlmelegedés-elleni védelemmel is el lett látva és a terheléselosztás, valamint az Ultra Durable-szintű tekercsek és kondenzátorok is segítenek abban, hogy kiváló teljesítményt és hosszú termék-élettartamot élvezhess.

TELJES FELÜGYELET

A szoftver tényleges kezelőfelülete és funkcionalitása modellenként eltérő.

AORUS Engine

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

Download

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.