WINDFORCE 2X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 2X Hűtőrendszer 2 darab 100 mm-es, egyedi fejlesztésű lapátokkal felszerelt, ellentétesen forgó ventilátort használ, emellett 2 darab, kompozit réz hőcsövet, a GPU-hoz direktben érintkező hőcső-technológiát és 3D aktív ventilátor-vezérlést vet be, hogy a videokártya a legnagyobb terhelés mellett is hűvös és csendes maradhasson.

Eltérő forgásirány

A GIGABYTE "Alternate Spinning", azaz eltérő forgásirány az egyetlen olyan megoldás, amely megoldja a három ventilátor turbulens légáramlási gondját. A legnagyobb probléma a három ventilátorral a turbulencia: mivel a ventilátorok ugyanabba az irányba forognak, a légáramlás iránya ellentétes a ventilátorok között. a GIGABYTE a középső ventilátort az ellenkező irányban forgatja, így a két ventilátor közötti légáramlás iránya ugyanaz lesz, csökkentve a turbulenciát és javítva a légáramlást.

Eltérő forgásirány

Akadálymentes légáramlás: Jobb hűtési teljesítmény

AZONOS FORGÁSIRÁNY

Nemkívánatos turbulencia: Rosszabb hűtési teljesítmény

EGYEDI LAPÁTFORMA

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét és összességében a ventilátor hatékonyságát is.

3D AKTÍV VENTILÁTOR

A 3D Active Fan technológia félpasszív hűtést tesz lehetővé, így a ventilátorok mindaddig kikapcsolva maradnak, amíg a GPU hőmérséklete nem ér el egy bizonyos szintet, vagy a terhelés nem nő egy megadott szint főlé. Ez lehetővé teszi, hogy a gamerek teljes csendben élvezhessék az alacsony gépigényű játékokat és munka közben is néma gépet használhassanak.

A GPU-val Direkt érintkezésű hőcsövek

A tiszta rézből készült hőcsövek maximális felületen érintkeznek direktben a GPU-val, ezáltal javítva a hőátadást. A hőcsövek emellett lefedik a VRAM-ot egy nagyméretű fémlap segítségével, hogy biztosítsák a kiegyensúlyozott és hatékony hűtést.

KOMPOZIT HŐCSÖVEK

A kompozit hőcsövek egyesítik a kiváló hőátadást és hőelvezetést, hogy hatékonyan segítsék és megnöveljék a hűtési rendszer teljesítményét.

ERŐSNEK ÉPÍTVE

Extrém strapabíróság és tuning

A grafikus kártya jó minőségű feszültségszabályzó dizájnt használ, ezáltal a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten dolgozhatnak, továbbá minden MOSFET túlmelegedés-elleni védelemmel is el lett látva és a terheléselosztás, valamint az Ultra Durable-szintű tekercsek és kondenzátorok is segítenek abban, hogy kiváló teljesítményt és hosszú termék-élettartamot élvezhess.

TÁPJELZŐ LED-EK

Tudj róla azonnal, amikor a PCIe feszültség instabillá válik - erre szolgálnak az intelligens táp LED-ek.

Bekapcsolva :
Tápcsatlakozó nem érzékelhető

Kikapcsolva :
Stabil tápellátás

Villogás :
Hibás tápellátás

Hátlapi védőborítás

A hátlapi lemez nem csupán jól néz ki, emellett javítja a kártya felépítését, masszívabbá, ellenállóbbá teszi és védi a fizikai behatásoktól.

TELJES FELÜGYELET

Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.

AORUS Engine

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

Letöltés

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.