Radeon™ RX 5700 GPU

A lebilincselő játékélményt a szabályok felrúgásával értük el. A Radeon™ RX 5700 GPU ezért a legújabb, legmodernebb RDNA architektúrára épül és az alapoktól építettük fel, hogy csodálatos 1440p teljesítményt élvezhessen minden játékos rendkívüli energiahatékonyság mellett. A legmodernebb, 8 GB-nyi GDDR6, nagysebességű videomemória és PCI Express 4.0 támogatás megkettőzi a sávszélességet is.

Forradalmi RDNA Gaming Architektúra

A Radeon RX 5700-sorozatú GPU-k RDNA architektúrára épülnek, amely a legfejlettebb, 7 nm-es gyártástechnológiával készül. Az RDNA akár 36 Compute Egységet (CU) tartalmaz, amely hihetetlen teljesítményre képes. Ez párosítva a többszintű gyorsítótár-rendszertől rövidebb válaszidőt eredményez, miközben nagyobb a sávszélesség és alacsonyabb a fogyasztás. Az előző, Graphics Core Next (GCN) architektúrához képest az RDNA 1,25x nagyobb teljesítmény/órajel teljesítményt¹ nyújt és 1,5x jobb teljesítmény/fogyasztás² mutatóval büszkélkedhet.

Hardveresen gyorsított, élethű játék

A Radeon RX 5700 GPU nagyfelbontású, élvezetes játékélményt kínál látványos robbanásokkal, élethű fizikával, világítási effektekkel. Az erős RDNA architektúrát úgy terveztük, hogy még tovább javítsa a játékélményt olyan szolgáltatásokkal, mint a Radeon™ Image Sharpening, a FidelityFX, a TressFX, a TrueAudio Next és a VR-technológiák, amelyek kiváló sebességet és lenyűgöző látványt nyújtanak.

Immerzív Játékdinamika

Emeld új szintre a játékélményedet! Fedezd fel az akadozásoktól és képhibáktól mentes játékot a Radeon FreeSync™⁴ és FreeSync™ 2 HDR⁵ technológiákkal, amelyet már több mint 700 monitor támogat. Szerezz előnyt a rövidebb bemeneti késleltetéssel, amelyet a Radeon™ Anti-Lag technológia biztosít: egy új fejlesztés, amely ultrarövid válaszidőt garantál esport játékok közben. A legújabb Radeon™ Szoftver kihasználja a GPU minden erejét, a 0. napos frissítésekkel pedig garantált a teljes mértékben testre szabható, maximális teljesítmény a legújabb játékok alatt is.

(*Kattints a logóra a további információért)



Lábjegyzet:
*: A "Game Clock" egy várható GPU órajel, amely tipikus játékalkalmazások futtatásakor várható és amely tipukus TGP-vel jár (Total Graphics Power). Az aktuális játékok alatti Game Clock órajelek eltérők lehetnek.
1. A tesztelés az AMD performance labsban történt 5/23/19 dátummal, ahol átlagosan 1.25x-ös/órajel gyorsulást mértünk 30 különböző játék futtatásával 4K Ultra, 4xAA beállítások mellett. A teljesítmény változhat a driver verziótól függően. RX-327
2. A tesztelés az AMD performance labsban történt 5/23/19 dátummal, Division 2 @ 25x14 Ultra beállítások mellett. A teljesítmény változhat a driver verziótól függően. RX-325.
3. A Radeon VR Ready Prémium Termékek válogatott Radeon GPU-k, amelyek megfelelnek, vagy túlteljesítik az Oculus Rift és a HTC Vive ajánlott hardverkonfigurációját a videokártya/GPU tekintetében. Az egyéb hardverkövetelmények (beleértve a CPU-t is), amelyeket az Oculus Rift vagy a HTC Vive támasztanak a géppel szemben, szintén teljesítendők annak érdekében, hogy a sisakok működjenek és a megfelelő felhasználói élményt nyújthassák. Ahogy a VR technológia, úgy a sisakok és az egyéb VR hardverek és szoftverek is fejlődnek, új megoldások válnak elérhetővé, ezért ezek a kritériumok külön figyelmeztetés nélkül bármikor megváltozhatnak. A PC-gyártók tetszőleges konfigurációkat állíthatnak össze, ezáltal a VR teljesítmény eltérő lehet. A VR-támogatásra és képességre kérdezz rá PC-d, rendszered gyártójánál. GD-102
4. A Radeon FreeSync technológiához szükséges egy monitor és egy AMD Radeon™ graphics videokártya, amelyek egyaránt támogatják a FreeSync technológiát. A részletekért látogass el a www.amd.com/freesync weboldalra. Kérdezz rá a támogatásra rendszered gyártójánál vásárlás előtt. GD-127
5. A FreeSync 2 HDR-hez nem szükséges HDR-képes monitor; a driver képes natív módba kapcsolni, amikor FreeSync 2 HDR támogatott HDR tartalmat érzékel. Egyéb esetekben a HDR tartalomhoz szükséges a rendszer teljes HDR-ready támogatása, beleértve grafikus kártyát, drivert és programot. A videós tartalmat HDR-ben kell tárolni és HDR-képes lejátszóprogrammal kell lejátszani. Az ablakos módhoz az operációs rendszer támogatása szükséges. GD-105