WINDFORCE 3X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 3X Hűtőrendszer 3 darab 82 mm-es, egyedi fejlesztésű lapátokkal felszerelt, ellentétesen forgó ventilátort használ, emellett 6 darab, kompozit réz hőcsövet, a GPU-hoz direktben érintkező hőcső-technológiát és 3D aktív ventilátor-vezérlést vet be, hogy a videokártya a legnagyobb terhelés mellett is hűvös és csendes maradhasson.

Eltérő forgásirány

A GIGABYTE "Alternate Spinning", azaz eltérő forgásirány az egyetlen olyan megoldás, amely megoldja a három ventilátor turbulens légáramlási gondját. A legnagyobb probléma a három ventilátorral a turbulencia: mivel a ventilátorok ugyanabba az irányba forognak, a légáramlás iránya ellentétes a ventilátorok között. a GIGABYTE a középső ventilátort az ellenkező irányban forgatja, így a két ventilátor közötti légáramlás iránya ugyanaz lesz, csökkentve a turbulenciát és javítva a légáramlást.

Eltérő forgásirány

Akadálymentes légáramlás

Jobb hűtési teljesítmény

AZONOS FORGÁSIRÁNY

Nemkívánatos turbulencia

Rosszabb hűtési teljesítmény

EGYEDI LAPÁTFORMA

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét és összességében a ventilátor hatékonyságát is.

3D AKTÍV VENTILÁTOR

A 3D Active Fan technológia félpasszív hűtést tesz lehetővé, így a ventilátorok mindaddig kikapcsolva maradnak, amíg a GPU hőmérséklete nem ér el egy bizonyos szintet, vagy a terhelés nem nő egy megadott szint főlé. Ez lehetővé teszi, hogy a gamerek teljes csendben élvezhessék az alacsony gépigényű játékokat és munka közben is néma gépet használhassanak.

DIREKT ÉRINTKEZÉSŰ HŐCSÖVEK

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val, ezáltal javul a hőátadás. A hőcsövek a VRAM-ot is érintik a nagyméretű fémlapnak hála, ezáltal tökéletes lehet a hűtés minden négyzetcentiméteren.

KOMPOZIT HŐCSÖVEK

A speciális ötvözetből készült, kompozit hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba.

KÖRKÖRÖS
Folyamatos átmenet minden szín között

ÁLLANDÓ
Válassz egy színt az állandó világításhoz

VILLOGÁS
Válassz egy színt a villogáshoz

DUPLA VILLANÁS
Válassz egy színt a dupla villanáshoz

LÉLEGZÉS
Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

ERŐSNEK ÉPÍTVE

Extrém strapabíróság és tuning

A grafikus kártya kiváló minőségű feszültségszabályzó áramkört tartalmaz, ezáltal a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten dolgozhatnak, túlmelegedés-elleni védelemmel lettek ellátva, továbbá az egyenletes terheléselosztás és az Ultra Durable tekercsek, valamint kondenzátorok gondoskodnak a maximális teljesítményről és a még hosszabb élettartamról.

Megbízható tápellátás

Tudj róla azonnal, amikor a PCIe feszültség instabillá válik - erre szolgálnak az intelligens táp LED-ek.

Bekapcsolva:
Tápcsatlakozó nem érzékelhető

Kikapcsolva:
Stabil tápellátás

Villogás:
Hibás tápellátás

NVIDIA NVLink™ Támogatás

Támogatja az NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI) technológiát, amely két, azonos GPU-t kapcsol össze egy GeForce RTX™ NVLink Híddal, így a ma elérhető legjobb teljesítményt nyújtva 4K és VR alatt egyaránt. Emellett a híd világítását is testre szabhatod az AORUS Engine applikációban.

FÉM HÁTLAPOS VÉDELEM

A fém hátlap masszivitást és védelmet nyújt a kártyának, miközben alig foglal helyet, vékony és dizájnos is egyben.

4 év garancia

Szeretnénk, ha a ma elérhető legjobb szolgáltatást élveznéd. Éppen ezért a szokásos, 3 éves garancián felül most adunk neked egy extra év védelmet új videokártyádra teljesen ingyen. Elegendő mindössze a vásárlás időpontjától számított 30 napon belül regisztrálnod a weboldalunkon, és máris élvezheted a teljes, 4 éves garanciát.

TELJES FELÜGYELET

Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.

AORUS Engine

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.