GIGABYTE Egyedi tervezésű hűtőrendszer

A GIGABYTE egyedi tervezésű hűtőrendszere 80 mm-es, egyedi lapátkialakítású ventilátort alkalmaz, ezáltal alacsonyabb hőmérsékleten is maximális teljesítményt garantál.

Kompakt méret az egyszerű szerelhetőségért

A 17 cm-nél is rövidebb hossznak köszönhetően a grafikus kártya könnyedén beépíthető kis méretű házakba is.

EGYEDI LAPÁTFORMA

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét és összességében a ventilátor hatékonyságát is.

Erősnek építve

Ultra Hűtés

Az alacsony RDS(on) MOSFET-ek speciálisan úgy lettek tervezve, hogy alacsonyabb kapcsolási ellenállás mellett gyorsabban működjenek és egészen alacsony hőtermelést produkáljanak.

Alacsony teljesítményveszteség

A speciális fém tekercsek sokkal tovább képesek megtartani a töltést, mint a hagyományos vasmagos tekercsek nagy frekvencián. Ezáltal csökken a feszültségveszteség és az EMI interferencia.

Hosszabb élettartam

A szilárdtest kondenzátorok jobb töltésmegtartás és vezetés mellett javítják a teljesítményt és jelentősen jobb élettartamot biztosítanak.

TELJES FELÜGYELET

A szoftver tényleges kezelőfelülete és funkcionalitása modellenként eltérő.

AORUS Engine

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

Download

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.