WATERFORCE HŰTÉSI RENDSZER

A GIGABYTE teljes körű hűtést kínál minden kulcsfontosságú komponens számára a grafikus kártyán. Nem csupán a GPU-ról, de a VRAM-ról és a MOSFET-ről is gondoskodtunk, hogy stabil tuningbeállításokat alkalmazhassunk, miközben a hosszú élettartam is garantált. A GIGABYTE garantálja, hogy a WATERFORCE vízhűtőblokk megépítése csúcsminőségű és a legnagyobb teljesítményt nyújtja.

Optimalizált Vízáramlás-Dizájn

Az optimalizált folyadékáramlás pillanatok alatt elvezeti a hőt a nagy méretű fém alaplemezről zajmentesen, ezáltal kényelmes és magával ragadó játékélményt biztosít.

Teljes körű hűtés

A leginkább melegedő komponensekkel direkt érintkezésű hőcső és a fém hátlapi lemez hatékonyan közvetítik a hőt a folyadékhűtési rendszer felé.

Összetett felépítésű hőcső

A kompozit hőcső hatékonyan szállítja a hőt a két radiátor között, ezáltal növelve a hűtés hatékonyságát, teljesítményét és kiegyensúlyozottságát.

KÖRKÖRÖS
Folyamatos átmenet minden szín között

ÁLLANDÓ
Válassz egy színt az állandó világításhoz

VILLOGÁS
Válassz egy színt a villogáshoz

DUPLA VILLANÁS
Válassz egy színt a dupla villanáshoz

LÉLEGZÉS
Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

ERŐSNEK ÉPÍTVE

Extrém strapabíróság és tuning

A grafikus kártya kiváló minőségű feszültségszabályzó áramkört tartalmaz, ezáltal a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten dolgozhatnak, túlmelegedés-elleni védelemmel lettek ellátva, továbbá az egyenletes terheléselosztás és az Ultra Durable tekercsek, valamint kondenzátorok gondoskodnak a maximális teljesítményről és a még hosszabb élettartamról.

Megbízható tápellátás

Tudj róla azonnal, amikor a PCIe feszültség instabillá válik - erre szolgálnak az intelligens táp LED-ek.

Bekapcsolva:
Tápcsatlakozó nem érzékelhető

Kikapcsolva:
Stabil tápellátás

Villogás:
Hibás tápellátás

NVIDIA NVLink™ Támogatás

Támogatja az NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI) technológiát, amely két, azonos GPU-t kapcsol össze egy GeForce RTX™ NVLink Híddal, így a ma elérhető legjobb teljesítményt nyújtva 4K és VR alatt egyaránt. Emellett a híd világítását is testre szabhatod az AORUS Engine applikációban.

Barátságos NYÁK-lap dizájn

A teljesen automatizált gyártási folyamat biztosítja az áramköri lapok kiváló minőségét, és kiküszöböli a hagyományos NYÁK-felületen látható forraszatások éles kitüremkedését. Ez a barátságos kialakítás megakadályozza, hogy elvágd, megszúrd a kezedet, vagy véletlenül károsodjanak az alkatrészek a gyártás során.

FÉM HÁTLAPOS VÉDELEM

A fém hátlap masszivitást és védelmet nyújt a kártyának, miközben alig foglal helyet, vékony és dizájnos is egyben.

4 ÉV JÓTÁLLÁS

Szeretnénk, ha a ma elérhető legjobb szolgáltatást élveznéd. Éppen ezért a szokásos, 3 éves garancián felül most adunk neked egy extra év védelmet új videokártyádra teljesen ingyen. Elegendő mindössze a vásárlás időpontjától számított 30 napon belül regisztrálnod a weboldalunkon, és máris élvezheted a teljes, 4 éves garanciát.

TELJES FELÜGYELET

Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.

AORUS Engine

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

* Az oldalon szereplő összes kép csupán illusztráció.