A tökéletes PC Gaming platformWINDFORCE 2X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 2X hűtőrendszer két 90 mm-es, egyedi kialakítású lapátokkal szerelt ventilátorral, 2 tiszta réz hőcsővel, alternatív, ellentétes irányban forgó ventilátorokkal és direkt érintkezésű hőcsövekkel rendelkezik, amelyek együtt hatékony hőelvezetést biztosítanak a nagyobb teljesítmény érdekében alacsonyabb hőmérsékleten.

WINDFORCE 2X Hűtőrendszer - Ventilátorok

Ellenkező irányban forgó ventilátorok

Optimális légáramlás az ellentétes irányban forgó ventilátorokkal, így csökken a turbulancia és hatékonyabban vezethető el a hő.

Egyedi ventilátorlapát-dizájn

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét.

3D Active Fan technológia LED-jelzésekkel

A félpasszív ventilátorok kikapcsolva maradnak, amíg a GPU terhelése vagy hőmérséklete nem éri el a beállított szintet. A videokártya tetején látható LED-jelzőfény mutatja a hűtés aktuális állapotát.

WINDFORCE 2X Hűtőrendszer - Hőcsövek

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val.

Külső

16.7M Programozható RGB-s világítás

A 16,7 M-nyi testre szabható színárnyalattal és számos világítási effekttel az XTREME Engine applikáción keresztül választhatod ki a gaming gépednek és játékodnak megfelelő megjelenést.Folyamatos átmenet minden szín között


Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

Válassz egy színt az állandó világításhoz

Válassz egy színt a villogáshoz

Válassz egy színt a dupla villanáshoz

Teljesítmény

Egykattintásos Szuper-tuning

Egy szimpla kattintás az XTREME Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

Strapabíró

Okos Tápellátás LED-fényekkel

Tudj róla azonnal, amikor a PCIe feszültség instabillá válik - erre szolgálnak az intelligens táp LED-ek.

Ultra Durable Alapanyagok

A VGA kártya a legmagasabb minőségű tekercseket és kondenzátorokat kapta, így hosszú élettartamon át nagy teljesítményt nyújt.

Tuningra tervezve a 6+1 fázisú feszültségszabályzóval

A referenciamodellhez kepest képest ezen kártya 6+1 fázisú áramellátása alacsonyabb MOSFET-hőmérsékleten működik, és stabilabb feszültséget biztosít. A túlmelegedés elleni védelem és a MOSFET-ek terheléselosztása hatékonyan növeli a kártya élettartamát. (*referencia dizájn: 3+1)

Intuitív segédprogram

Intuitív XTREME Engine Segédprogram

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, RGB-világítás, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül. Download
(*A szoftver kezelőfelülete és a funkciók modellenként eltérőek lehetnek.)