A GIGABYTE G1 Gaming Series grafikus kártyákat tökéletességre tervezték, hogy pazar élményt nyújtsanak a játék szerelmeseinek. A forradalmi NVIDIA® Pascal™ GPU architektúrára alapozva a G1 grafikus kártya hihetetlen játékélményt nyújt.
-A Pascal-alapú videokártya szuper teljesítményt és kiváló fogyasztást garantál
-Támogatja akár a 8K-s kijelzőket is 60Hz-en
-Csodálatos teljesítmény Virtual Reality játékokhoz

A tökéletes PC Gaming platform

WINDFORCE 3X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 3X hűtőrendszer három darab 80 mm-es egyedi lapátkialakítású ventilátort, négy darab tiszta réz-ötvözet hőcsövet és Heat Pipe Direct Touch technológiát használ, így hatékony hőelvezetésre képes, hogy a videokártya még alacsonyabb hőmérséklet mellett még nagyobb teljesítményre legyen képes.

WINDFORCE Hűtőrendszer - Ventilátorok

Egyedi lapátkialakítás

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét, ezzel 23%-kal javul a ventilátor hatékonysága.

WINDFORCE Hűtőrendszer - Hőcsövek

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val.

G1 Külső

Kék LED-világítás

Többféle világítási effekt közül választva egyedire szabhatod gaming PC-d megjelenését az XTREME Engine segédprogramban.

Teljesítmény

Egykattintásos Szuper-tuning

Egy szimpla kattintás az XTREME Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

GPU Gauntlet™ Válogatás

A Gigabyte G1 GAMING grafikus kártyákra csak a csúcsminőségű GPU-kat szereljük, ezáltal kiváló teljesítményt és tuninghajlandóságot érve el anélkül, hogy a rendszer stabilitása veszélybe kerülne.

G1 Strapabíróság

Ultra Durable Komponensek

A legjobb minőségű tekercsekkel és kondenzátorokkal dolgoztunk, így ezek a grafikus kártyák szuper teljesítményt nyújtanak hosszú élettartamuk során mindvégig.

Tuningra tervezve a 6+2 fázisú feszültségszabályzóval

A Founders Edition kiadáshoz képest ez a kártya 6+2 fázisú áramellátása alacsonyabb MOSFET-hőmérsékleten működik, és stabilabb feszültséget biztosít. A túlmelegedés elleni védelem és a MOSFET-ek terheléselosztása hatékonyan növeli a kártya élettartamát. (*founders edition: 4+1)

Intuitív segédprogram

Intuitív XTREME Engine Segédprogram

Szabályozd az órajelet, feszültségszintet, a ventilátor fordulatszámát, a fogyasztási plafont (power target), a világítást, állíts be OSD menüt, ahol monitorozhatod és valós időben változtathatod meg ezen értékeket egy intuitív kezelőfelületen.