A tökéletes PC Gaming platform

Turbo Ventilátoros Hűtőrendszer

A GIGABYTE Turbo Fan hűtőrendszer exkluzív blower-ventilátorral rendelkezik, így a hőcsöves, közvetlen érintkezéses technológiával a hő azonnal távozhat a gépház belsejéből, hogy villámgyors és stabil teljesítményt kapjunk VR vagy UHD játék során is. A kártya könnyebben is telepíthető a 2 PCIe foglalat szélességű, kompakt profiljának köszönhetően.

Turbo Ventilátoros Hűtőrendszer - Hőcsövek

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta rézből készült hőcsövek alakja olyan, hogy maximális felülettel érintkezzenek a GPU-hoz a javított hőátadás érdekében.

Teljesítmény

Egykattintásos szupertuning

Egy szimpla kattintás az XTREME Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

Strapabíró

Ultra Durable Alapanyagok

A VGA kártya a legmagasabb minőségű tekercseket és kondenzátorokat kapta, így hosszú élettartamon át nagy teljesítményt nyújt.

Tuningra tervezett 8+2 fázisú feszültségszabályzó

A Founders Edition kiadáshoz képest ez a kártya 8+2 fázisú áramellátása alacsonyabb MOSFET-hőmérsékleten működik, és stabilabb feszültséget biztosít. A túlmelegedés elleni védelem és a MOSFET-ek terheléselosztása hatékonyan növeli a kártya élettartamát.

Intuitív segédprogram

AORUS Engine Grafikus Motor

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül. Letöltés
(*A szoftver kezelőfelülete és a funkciók modellenként eltérőek lehetnek.)