A GIGABYTE G1 Gaming Series grafikus kártyákat tökéletességre tervezték, hogy pazar élményt nyújtsanak a játék szerelmeseinek. A forradalmi NVIDIA® Pascal™ GPU architektúrára alapozva a G1 grafikus kártya hihetetlen játékélményt nyújt.
-A Pascal-alapú videokártya szuper teljesítményt és kiváló fogyasztást garantál
-Klasszikus és modern játékok akár 1080p @ 60 FPS sebességgel
-Gyors, akadásmentes játékélmény alacsony fogyasztás mellettWINDFORCE 2X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 2X hűtőrendszer két 90 mm-es, egyedi kialakítású lapátokkal szerelt ventilátorral, 2 tiszta réz hőcsővel, alternatív, ellentétes irányban forgó ventilátorokkal és direkt érintkezésű hőcsövekkel rendelkezik, amelyek együtt hatékony hőelvezetést biztosítanak a nagyobb teljesítmény érdekében alacsonyabb hőmérsékleten.

WINDFORCE 2X Hűtőrendszer - Ventilátorok

Ellenkező irányban forgó ventilátorok

Optimális légáramlás az ellentétes irányban forgó ventilátorokkal, így csökken a turbulancia és hatékonyabban vezethető el a hő.

Egyedi ventilátorlapát-dizájn

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét.

3D Active Fan technológia LED-jelzésekkel

A félpasszív ventilátorok kikapcsolva maradnak, amíg a GPU terhelése vagy hőmérséklete nem éri el a beállított szintet. A videokártya tetején látható LED-jelzőfény mutatja a hűtés aktuális állapotát.

WINDFORCE 2X Hűtőrendszer - Hőcső

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val.

G1 Külső

RGB Fusion 2.0

A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.Folyamatos átmenet minden szín között


Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

Válassz egy színt az állandó világításhoz

Válassz egy színt a villogáshoz

Válassz egy színt a dupla villanáshoz

G1 Teljesítmény

Egykattintásos Szuper-tuning

Egy szimpla kattintás az XTREME Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

GPU Gauntlet™ Válogatás

A Gigabyte G1 GAMING grafikus kártyákra csak a csúcsminőségű GPU-kat szereljük, ezáltal kiváló teljesítményt és tuninghajlandóságot érve el anélkül, hogy a rendszer stabilitása veszélybe kerülne.

G1 Strapabíróság

Ultra Durable Komponensek

A legjobb minőségű tekercsekkel és kondenzátorokkal dolgoztunk, így ezek a grafikus kártyák szuper teljesítményt nyújtanak hosszú élettartamuk során mindvégig.

Tuningra tervezve 4+1 fázisú feszültségszabályzóval

A referencia modellhez képest a 4+1 fázisú feszültségszabályzó alacsonyabb hőmérsékleten dolgozó MOSFET-eket eredményez, miközben sokkal stabilabban tartja feszültségszinteket is. (*referencia dizájn: 3+1)

Intuitív segédprogram

Intuitív segédprogram

Órajelek, feszültségszintek, ventilátor-szabályzás, RGB-világítás és fogyasztás-limit egyaránt monitorozható és tuningolható valós időben ezen a barátságos, modern kezelőfelületen keresztül. Letöltés
(*A szoftver kezelőfelülete és a funkciók modellenként eltérőek lehetnek.)