A tökéletes PC Gaming platform

AORUS TELJESÍTMÉNY

Az AORUS grafikuskártyák tökéletes társai a játék szerelmeseinek, hogy elérjék a legjobb grafikai teljesítményt. A forradalmian új NVIDIA® Pascal™ GPU architektúrával az AORUS grafikuskártya hihetetlen játékélményt nyújt.

- GPU Gauntlet™ válogatott chipek
- A Pascal-alapú videokártya szuper teljesítményt és kiváló fogyasztást garantál
- Támogatja akár a 8K-s kijelzőket is 60Hz-en
- Csodálatos teljesítmény Virtual Reality játékokhoz

AORUS teljes körű hűtési megoldás

Az AORUS a grafikuskártya összes kulcskomponensére kiterjedő hűtési megoldást kínál. Nemcsak a GPU-t, hanem a VRAM-ot és a MOSFET-et is hűvösen tartja, ezzel gondoskodik a stabil tuningról és a hosszabb élettartamról. Az előlapon a nagyméretű rézlemez eloszlatja a hőt a GPU-ból és a VRAM-ból. A hátoldalon a réz hátlap elvonja a hőt a GPU hátoldaláról. Minden más kulcselem hidegen tartásáról a WINDFORCE hűtési megoldás gondoskodik. Az AORUS összetett módon biztosítja a jobb hűtési hatásfokot.
Óriási réz hűtőblokk
A GPU-hoz és a VRAM-hoz direkt érintkezéssel kapcsolódik a nagyméretű rézlemez, amely a hőcsövekkel kiegészítve hatékonyan szállítja el a hőt a radiátorra.
Fejlett réz hátlapi hűtés
Az extra hőt nem csupán az óriási, túlméretezett hűtőborda és rendszer vezeti el a GPU-ról, a hátlapi védőlap is fontos szerepet játszik ebben, amit egy extra, rézből készült hűtő is segít munkájában. Ezáltal tökéletes, teljes körű hűtése lehet az erős GPU-nak. Laboratóriumi mérések kimutatták, hogy teljesen azonos körülmények között ezzel a kiegészítéssel 3 Celsius fokkal lehet csökkenteni a hőmérsékletet.
AORUS STÍLUS
RGB Fusion 2.0
A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.

Tudj meg többet: RGB Fusion 2.0

KÖRKÖRÖS
Folyamatos átmenet minden szín között

ÁLLANDÓ
Válassz egy színt az állandó világításhoz

VILLOGÁS
Válassz egy színt a villogáshoz

DUPLA VILLANÁS
Válassz egy színt a dupla villanáshoz

LÉLEGZÉS
Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

AORUS VR-LINK
ILYEN EGYSZERŰ A VR
A 2 extra HDMI porttal az AORUS VR Link innovatív módon biztosítja a legrugalmasabb csatlakozást. Csatlakoztasson akár 4 monitort és/vagy VR-eszközt egyszerre a 3 DisplayPort és 3 natív HDMI portokra, amelyek szabadon variálhatók az aktuális játékkonfigurációhoz igazodva. A kimenetek automatikusan felismerik a rájuk kapcsolt eszközöket a számítógép újraindításakor, így további beállítások nem szükségesek.
TÖBBKIJELZŐS KIÉPÍTÉSI LEHETŐSÉG
Az AORUS VR Link az egyetlen kimeneti technológia, amely a következő kijelző-kombinációkat támogatja mindenféle adapter nélkül is. (A VR sisakokat HDMI-n keresztül kell kapcsolni)
AORUS EXCELLENCE

PRÉMIUM MEGÉPÍTÉS MINDEN TEKINTETBEN

FÉM HÁTLAP

Gyönyörű fekete fém hátlap védi a videokártyát, erősíti és a hűtésben is segít.

REPÜLŐGÉP-SZINTŰ NYÁKLAP-BORÍTÁS A LEGJOBB VÉDELEMÉRT

A porvédelmi pajzs megvédi a NYÁK-ot mindenféle külső behatástól, például portól, bogaraktól, leeső csavaroktól stb.
Nedvesség-állóságának köszönhetően a nemkívánatos rövidzárlatoktól is védi a kártyát.
Rozsdásodásgátló, így a külső behatásoktól hosszútávon is védi a kártyát, legyen az pára vagy például korrózió.

LED-es JELZÉS MUTATJA, HA A TÁPELLÁTÁS STABIL

Azonnal lásd, ha a tápegységből érkező feszültségszint instabil és nem biztonságos. Amint bármilyen tápgond lép fel, a villogó LED-ek azonnal riasztják a játékost.

EXTRÉM TUNINGRA TERVEZVE 12+2 FÁZISÚ VRM-MEL

A referenciadizájnhoz képest a kártya 12+2 fázisú feszültségszabályzója lehetővé teszi, hogy a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten működjenek, és stabilabb feszültségszinteket kapjanak a komponensek. A túlmelegedés elleni védelem és az egyes MOSFET-ek közti terheléselosztás hatékonyan növeli a kártya élettartamát.

TITAN X-GRADE TEKERCSEK ÉS KONDENZÁTOROK AZ EXTRÉM STRAPABÍRÓSÁGÉRT

Az AORUS grafikuskártyák a Titan X-hez hasonló, legmagasabb minőségű tekercseket és kondenzátorokat kapták, így hosszú élettartamon át nagy teljesítményt nyújtanak.

Rendezett NYÁKLAP-dizájn köszönhetően a teljesen automatizált gyártásnak

A teljesen automatizált gyártási folyamat biztosítja az áramköri lapok kiváló minőségét, és kiküszöböli a hagyományos NYÁK-felületen látható forraszatások éles kitüremkedését. Ez a barátságos kialakítás megakadályozza, hogy elvágd, megszúrd a kezedet, vagy véletlenül károsodjanak az alkatrészek a gyártás során.

FÉM HÁTLAP

NYÁKLAP-VÉDELEM

TÁPJELZŐ LED-EK

STRAPABÍRÓ

BARÁTSÁGOS

AORUS MEGFELELŐSÉG

A minőség a legfontosabb nálunk

AORUS GONDOSKODÁS

Azt akarjuk, hogy tökéletes legyen az élményed az AORUS-szal, ezért a szokásos, 3 éves garanciánk mellett ingyenes AORUS Care szolgáltatásunk keretében további 1 éves AORUS Care védelmet kínálunk az AORUS grafikus kártyádhoz. Regisztrálj az AORUS weboldalán, hogy 4 év garanciát kapj.

AORUS GRAFIKUS MOTOR

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

(*Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.)

KÖVESD AZ AORUST

TUDJ MEG RÓLUNK TÖBBET