AORUS TELJESÍTMÉNY

Az AORUS grafikuskártyák tökéletes társai a játék szerelmeseinek, hogy elérjék a legjobb grafikai teljesítményt. A forradalmian új NVIDIA® Pascal™ GPU architektúrával az AORUS grafikuskártya hihetetlen játékélményt nyújt.

- GPU Gauntlet™ válogatott chipek
- A Pascal-alapú videokártya szuper teljesítményt és kiváló fogyasztást garantál
- Támogatja akár a 8K-s kijelzőket is 60Hz-en
- Csodálatos teljesítmény Virtual Reality játékokhoz

AORUS teljes körű hűtési megoldás

Az AORUS a grafikuskártya összes kulcskomponensére kiterjedő hűtési megoldást kínál. Nemcsak a GPU-t, hanem a VRAM-ot és a MOSFET-et is hűvösen tartja, ezzel gondoskodik a stabil tuningról és a hosszabb élettartamról. Az előlapon a nagyméretű rézlemez eloszlatja a hőt a GPU-ból és a VRAM-ból. A hátoldalon a réz hátlap elvonja a hőt a GPU hátoldaláról. Minden más kulcselem hidegen tartásáról a WINDFORCE hűtési megoldás gondoskodik. Az AORUS összetett módon biztosítja a jobb hűtési hatásfokot.
Óriási réz hűtőblokk
A GPU-hoz és a VRAM-hoz direkt érintkezéssel kapcsolódik a nagyméretű rézlemez, amely a hőcsövekkel kiegészítve hatékonyan szállítja el a hőt a radiátorra.
Fejlett réz hátlapi hűtés
A GPU-ból érkező hőt nemcsak az előlapi, nagyméretű rézlemezes megoldás, hanem a hátlapi rézborda is hatékonyan vezeti el, így a GPU számára ideális helyet biztosít, hogy maximális teljesítményt nyújthasson tulajdonosának.

AORUS HŰTÉS

WINDFORCE rétegzett hűtési megoldás

AORUS STÍLUS
RGB Fusion 2.0
A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.

Tudj meg többet: RGB Fusion 2.0

KÖRKÖRÖS
Folyamatos átmenet minden szín között

ÁLLANDÓ
Válassz egy színt az állandó világításhoz

VILLOGÁS
Válassz egy színt a villogáshoz

DUPLA VILLANÁS
Válassz egy színt a dupla villanáshoz

LÉLEGZÉS
Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

AORUS VR-LINK
ILYEN EGYSZERŰ A VR
Az AORUS VR Link egy extra, előlapra kivezethető és két hátlapi HDMI portot kínál, így akár egyidejűleg csatlakoztathatod VR sisakodat és 2 HDMI monitorodat anélkül, hogy kábeleket kéne cserélgetned. Kiépítheted az ideális kijelzőrendszeredet rugalmasan és egyszerűen, hogy tökéletes játékélményben lehessen részed.
TÖBBKIJELZŐS KIÉPÍTÉSI LEHETŐSÉG
Az AORUS VR Link az egyetlen kimeneti technológia, amely a következő kijelző-kombinációkat támogatja mindenféle adapter nélkül is. (A VR sisakokat HDMI-n keresztül kell kapcsolni)
AORUS EXCELLENCE

PRÉMIUM MEGÉPÍTÉS MINDEN TEKINTETBEN

FÉM HÁTLAP

NYÁKLAP-VÉDELEM

TÁPJELZŐ LED-EK

STRAPABÍRÓ

SLI

BARÁTSÁGOS

FÉM HÁTLAPOS VÉDELEM

Gyönyörű fekete fém hátlap védi a videokártyát, erősíti és a hűtésben is segít.

REPÜLŐGÉP-SZINTŰ NYÁKLAP-BORÍTÁS A LEGJOBB VÉDELEMÉRT

A porvédelmi pajzs megvédi a NYÁK-ot mindenféle külső behatástól, például portól, bogaraktól, leeső csavaroktól stb.
Nedvesség-állóságának köszönhetően a nemkívánatos rövidzárlatoktól is védi a kártyát.
Rozsdásodásgátló, így a külső behatásoktól hosszútávon is védi a kártyát, legyen az pára vagy például korrózió.

*A fotó csupán illusztráció.

LED-es JELZÉS MUTATJA, HA A TÁPELLÁTÁS STABIL

Azonnal lásd, ha a tápegységből érkező feszültségszint instabil és nem biztonságos. Amint bármilyen tápgond lép fel, a villogó LED-ek azonnal riasztják a játékost.


LED-jelzések
Bekapcsolva : Tápcsatlakozó nem érzékelhető
Kikapcsolva : Stabil tápellátás
Villogás : Hibás tápellátás

EXTRÉM TUNINGRA TERVEZVE 12+2 FÁZISÚ VRM-MEL

A referenciadizájnhoz képest a kártya 12+2 fázisú feszültségszabályzója lehetővé teszi, hogy a MOSFET-ek alacsonyabb hőmérsékleten működjenek, és stabilabb feszültségszinteket kapjanak a komponensek. A túlmelegedés elleni védelem és az egyes MOSFET-ek közti terheléselosztás hatékonyan növeli a kártya élettartamát.

TITAN X-GRADE TEKERCSEK ÉS KONDENZÁTOROK AZ EXTRÉM STRAPABÍRÓSÁGÉRT

Az AORUS grafikuskártyák a Titan X-hez hasonló, legmagasabb minőségű tekercseket és kondenzátorokat kapták, így hosszú élettartamon át nagy teljesítményt nyújtanak.

Rendezett NYÁKLAP-dizájn köszönhetően a teljesen automatizált gyártásnak

A teljesen automatizált gyártási folyamat biztosítja az áramköri lapok kiváló minőségét, és kiküszöböli a hagyományos NYÁK-felületen látható forraszatások éles kitüremkedését. Ez a barátságos kialakítás megakadályozza, hogy elvágd, megszúrd a kezedet, vagy véletlenül károsodjanak az alkatrészek a gyártás során.

Javítsd a játékteljesítményt SLI-technológiával

Támogatja a 2-utas SLI kiépítést, ráadásul az AORUS SLI HB (High Bandwidth) híd segítségével megduplázhatod a sávszélességet az előző generációhoz képest, ezzel tökéletesen alkalmassá téve gaming rendszeredet a 4K-s Surround játékra. Az AORUS SLI híd látványnak sem utolsó, 16.8M-nyi, egyedileg változtatható színárnyalatban képes világítani és számtalan effektet is kínál, sőt, akár szinkronizálhatod is a világítást a videokártyáiddal az AORUS Engine alkalmazás segítségével.

AORUS MEGFELELŐSÉG

A minőség a legfontosabb nálunk

AORUS GONDOSKODÁS

Azt akarjuk, hogy tökéletes legyen az élményed az AORUS-szal, ezért a szokásos, 3 éves garanciánk mellett ingyenes AORUS Care szolgáltatásunk keretében további 1 éves AORUS Care védelmet kínálunk az AORUS grafikus kártyádhoz. Regisztrálj az AORUS weboldalán, hogy 4 év garanciát kapj.

AORUS GRAFIKUS MOTOR

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

(*Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.)

KÖVESD AZ AORUST

TUDJ MEG RÓLUNK TÖBBET