Légy Más.
Légy Egyedi.

Merj kitűnni a tömegből egy letisztult, fehér stílussal. Az elegáns, fehér-narancssárga színű kivitelű VGA kártya tökéletesen illik azoknak, akik nemcsak játék PC-t építenek, hanem lenyűgöző mesterművet is egyben.

WINDFORCE 3X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 3X hűtőrendszer 3 darab, egyedi lapátkialakítású ventilátort, 5 darab, speciális ötvözetből készült, direkt érintkezésű hőcsövet és 3D Aktív ventilátorvezérlőt tartalmaz. Ezek így együtt hatékony és teljes körű hűtést kínálnak, hogy teljes terhelés során is csendes és hűvös maradjon a kártya.

EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ VENTILÁTORLAPÁTOK

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét, ezzel 23%-kal javul a ventilátor hatékonysága.

3D AKTÍV VENTILÁTOR

A grafikuskártyán a félpasszív ventilátorok kikapcsolva maradnak, amíg a GPU terhelése vagy hőmérséklete nem éri el a beállított szintet. Ezzel tökéletesen csendes gép mellett játszhatsz játékaiddal vagy használhatod bármire PC-det.

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

DIREKT ÉRINTKEZÉSŰ HŐCSÖVEK

A tiszta rézből készült hőcsövek alakja olyan, hogy maximális felülettel érintkezzenek a GPU-hoz a javított hőátadás érdekében. A hőcsövek a VRAM-ot fedő, nagyméretű fémlaphoz is érintkeznek hőpadokkal, így a VGA kártya kritikus elemeit hatékonyan lehet hűteni.

JÁTÉK STÍLUSOSAN

RGB Fusion 2.0

A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.

Tudj meg többet: RGB Fusion 2.0

KÖRKÖRÖS
Folyamatos átmenet minden szín között

ÁLLANDÓ
Válassz egy színt az állandó világításhoz

VILLOGÁS
Válassz egy színt a villogáshoz

DUPLA VILLANÁS
Válassz egy színt a dupla villanáshoz

LÉLEGZÉS
Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

Erősnek építve

Titan X-grade tekercsek és kondenzátorok az extrém strapabíróságért

A kártya Titan X-hez hasonló, legmagasabb minőségű tekercseket és kondenzátorokat kapta, így hosszú élettartamon át nagy teljesítményt nyújt.

Extrém tuningra tervezve 8+2 fázisú feszültségszabályzóval

A Founders Edition kiadáshoz képest ez a kártya 8+2 fázisú áramellátása alacsonyabb MOSFET-hőmérsékleten működik, és stabilabb feszültséget biztosít. A túlmelegedés elleni védelem és a MOSFET-ek terheléselosztása hatékonyan növeli a kártya élettartamát.

TELJES FELÜGYELET

(*Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.)

AORUS Engine Grafikus Motor

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

LETÖLTÉS

Tuning egy kattintásra

Egy szimpla kattintás az AORUS Graphics Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.