A tökéletes PC Gaming platform

AORUS TELJESÍTMÉNY

Az AORUS grafikuskártyák tökéletes társai a játék szerelmeseinek, hogy elérjék a legjobb grafikai teljesítményt. A forradalmian új NVIDIA® Pascal™ GPU architektúrával az AORUS grafikuskártya hihetetlen játékélményt nyújt.

- GPU Gauntlet™ válogatott chipek
- A Pascal-alapú videokártya szuper teljesítményt és kiváló fogyasztást garantál
- Támogatja akár a 8K-s kijelzőket is 60Hz-en
- Csodálatos teljesítmény Virtual Reality játékokhoz

WINDFORCE 2X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 2X hűtőrendszer két darab, 100 mm-es, egyedi lapátkialakítású, ellentétes irányban forgó ventilátort, tiszta réz-kompozit hőcsöveket, nagyméretű, a GPU-hoz direktben érintkező réz GPU-blokkot, félpasszív 3D Active Fan ventilátorvezérlést és a kártyát a fizikai behatásoktól védő hátlapot tartalmaz. Ezek együttesen hatékonyan vezetik el a hőt a kártyáról a nagyobb teljesítmény és alacsonyabb hőmérsékletek érdekében.
Óriási réz hűtőblokk
A GPU-hoz és a VRAM-hoz direkt érintkezéssel kapcsolódik a nagyméretű rézlemez, amely a hőcsövekkel kiegészítve hatékonyan szállítja el a hőt a radiátorra.
Különleges réz hátlapi hűtés
Az extra hőt nem csupán az óriási, túlméretezett hűtőborda és rendszer vezeti el a GPU-ról, a hátlapi védőlap is fontos szerepet játszik ebben, amit egy extra, rézből készült hűtő is segít munkájában. Ezáltal tökéletes, teljes körű hűtése lehet az erős GPU-nak.

AORUS HŰTÉS

WINDFORCE 2X HŰTŐRENDSZER

AORUS STÍLUS
RGB Fusion 2.0
A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.

KÖRKÖRÖS
Folyamatos átmenet minden szín között

ÁLLANDÓ
Válassz egy színt az állandó világításhoz

VILLOGÁS
Válassz egy színt a villogáshoz

DUPLA VILLANÁS
Válassz egy színt a dupla villanáshoz

LÉLEGZÉS
Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

AORUS VR-LINK
ILYEN EGYSZERŰ A VR
A két extra HDMI porttal az Xtreme VR Link innovatív megoldást kínál a rugalmas kimenet-csatlakoztatáshoz. Kapcsolj gépedre akár 4 monitort és/vagy VR-eszközt egyidőben a 3 DisplayPort és 3 natív HDMI porttal. A használatban lévő kimeneteket automatikusan felismeri a videokártya a PC újraindításakor minden további beállítás nélkül.
AORUS EXCELLENCE

PRÉMIUM MEGÉPÍTÉS MINDEN TEKINTETBEN

FÉM HÁTLAP

NYÁKLAP-VÉDELEM

TÁPJELZŐ LED-EK

STRAPABÍRÓ

BARÁTSÁGOS

FÉM HÁTLAPOS VÉDELEM

Gyönyörű fekete fém hátlap védi a videokártyát, erősíti és a hűtésben is segít.

REPÜLŐGÉP-SZINTŰ NYÁKLAP-BORÍTÁS A LEGJOBB VÉDELEMÉRT

A porvédelmi pajzs megvédi a NYÁK-ot mindenféle külső behatástól, például portól, bogaraktól, leeső csavaroktól stb.
Nedvesség-állóságának köszönhetően a nemkívánatos rövidzárlatoktól is védi a kártyát.
Rozsdásodásgátló, így a külső behatásoktól hosszútávon is védi a kártyát, legyen az pára vagy például korrózió.


LED-es JELZÉS MUTATJA, HA A TÁPELLÁTÁS STABIL

Azonnal lásd, ha a tápegységből érkező feszültségszint instabil és nem biztonságos. Amint bármilyen tápgond lép fel, a villogó LED-ek azonnal riasztják a játékost.

Extrém tuningra tervezve 6+1 fázisú áramellátással

A Founders Edition modellhez képest a 6+1-fázisú feszültségszabályzó áramkörnek köszönhetően a MOSFET hőmérséklete alacsonyabb és sokkal stabilabb feszültségszinteket szolgáltat a komponensek számára. A túlfeszültség elleni védelem és a terhelés-elosztás minden MOSFET-nél segít abban, hogy a kártya rendkívül hosszú élettartamú legyen.

Titan X-grade tekercsek és kondenzátorok az extrém strapabíróságért

Az AORUS grafikuskártyák a Titan X-hez hasonló, legmagasabb minőségű tekercseket és kondenzátorokat kapták, így hosszú élettartamon át nagy teljesítményt nyújtanak.

BARÁTSÁGOS NYÁK-LAP DIZÁJN
KÖSZÖNHETŐEN A TELJESEN AUTOMATIZÁLT
GYÁRTÁSI FOLYAMATNAK

A teljesen automatizált gyártási folyamat biztosítja az áramköri lapok kiváló minőségét, és kiküszöböli a hagyományos NYÁK-felületen látható forraszatások éles kitüremkedését. Ez a barátságos kialakítás megakadályozza, hogy elvágd, megszúrd a kezedet, vagy véletlenül károsodjanak az alkatrészek a gyártás során.

AORUS MEGFELELŐSÉG

A minőség a legfontosabb nálunk

AORUS GONDOSKODÁS

Azt akarjuk, hogy tökéletes legyen az élményed az AORUS-szal, ezért a szokásos, 3 éves garanciánk mellett ingyenes AORUS Care szolgáltatásunk keretében további 1 éves AORUS Care védelmet kínálunk az AORUS grafikus kártyádhoz. Regisztrálj az AORUS weboldalán, hogy 4 év garanciát kapj.

AORUS GRAFIKUS MOTOR

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

(*Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.)

KÖVESD AZ AORUST

TUDJ MEG RÓLUNK TÖBBET