A GIGABYTE G1 Gaming Series grafikus kártyákat tökéletességre tervezték, hogy pazar élményt nyújtsanak a játék szerelmeseinek. A forradalmi NVIDIA® Pascal™ GPU architektúrára alapozva a G1 grafikus kártya hihetetlen játékélményt nyújt.
-A Pascal-alapú videokártya szuper teljesítményt és kiváló fogyasztást garantál
-Támogatja akár a 8K-s kijelzőket is 60Hz-en
-Csodálatos teljesítmény Virtual Reality játékokhoz

A tökéletes PC Gaming platform

Három darab 80 mm-es, egyedi fejlesztésű ventilátorral, két darab hőcsővel, speciális radiátorfelépítéssel és különleges lapátkialakítással maximalizáltuk a légáramlást a WINDFORCE 3X hűtőrendszernél, hogy tökéletes eredményt kapjunk alacsonyabb hőmérséklet mellett.

Egyedi lapátkialakítás

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét, ezzel 23%-kal javul a ventilátor hatékonysága.

3D Active Fan technológia LED-jelzésekkel

A félpasszív ventilátorok kikapcsolva maradnak, amíg a GPU terhelése vagy hőmérséklete nem éri el a beállított szintet. A videokártya tetején látható LED-jelzőfény mutatja a hűtés aktuális állapotát.

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta réz hőcsövek formája olyan, hogy maximális felülettel, direktben érintkeznek a GPU-val.

RGB Fusion 2.0

A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.Folyamatos átmenet minden szín között


Válassz egy színt, ami elhalványul és ismét kigyullad

Válassz egy színt az állandó világításhoz

Válassz egy színt a villogáshoz

Válassz egy színt a dupla villanáshoz

Egykattintásos szupertuning

Egy szimpla kattintás az AORUS Graphics Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

GPU Gauntlet™ Válogatás

A Gigabyte G1 GAMING grafikus kártyákra csak a csúcsminőségű GPU-kat szereljük, ezáltal kiváló teljesítményt és tuninghajlandóságot érve el anélkül, hogy a rendszer stabilitása veszélybe kerülne.

Okos Tápellátás LED-fényekkel

Tudj róla azonnal, amikor a PCIe feszültség instabillá válik - erre szolgálnak az intelligens táp LED-ek.

Ultra Durable Alapanyagok

A VGA kártya a legmagasabb minőségű tekercseket és kondenzátorokat kapta, így hosszú élettartamon át nagy teljesítményt nyújt.

Tuningra tervezve a 6+2 fázisú feszültségszabályzóval

A Founders Edition kiadáshoz képest ez a kártya 6+2 fázisú áramellátása alacsonyabb MOSFET-hőmérsékleten működik, és stabilabb feszültséget biztosít. A túlmelegedés elleni védelem és a MOSFET-ek terheléselosztása hatékonyan növeli a kártya élettartamát.

AORUS Engine Grafikus Motor

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, RGB-világítás, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül. Letöltés
(*Az app kezelőfelülete és funkcionalitása kártyánként változhat.)