A tökéletes PC Gaming platformWINDFORCE 2X Hűtőrendszer

A WINDFORCE 2X hűtőrendszer két darab 90 mm-es, egyedi lapátkialakítású ventilátort, két darab tiszta réz hőcsövet, ellentétes irányban forgó ventilátorokat és direkt érintkezésű hőcsöves megoldást alkalmaz, így képes hatékonyan elvezetni a hőt, hogy még gyorsabb kártyád lehessen.

WINDFORCE Hűtőrendszer - Ventilátorok

Egyedi lapátkialakítás

A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét, ezzel 23%-kal javul a ventilátor hatékonysága.

3D Aktív Ventilátor

A grafikuskártyán a félpasszív ventilátorok kikapcsolva maradnak, amíg a GPU terhelése vagy hőmérséklete nem éri el a beállított szintet. Ezzel tökéletesen csendes gép mellett játszhatsz játékaiddal vagy használhatod bármire PC-det.

WINDFORCE 2X Hűtőrendszer - Hőcsövek

Kompozit hőcsövek

A speciális ötvözetből készült hőcsövek jobb hőátadást és hőszállítást biztosítanak a blokkról a radiátorba, ezáltal 29%-kal javul a hűtés teljesítménye.

Direkt érintkező hőcsövek

A tiszta rézből készült hőcsövek alakja olyan, hogy maximális felülettel érintkezzenek a GPU-hoz a javított hőátadás érdekében.

Teljesítmény

Egykattintásos Szuper-tuning

Egy szimpla kattintás az AORUS Graphics Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

Strapabíró

Ultra Durable Alapanyagok

A VGA kártya a legmagasabb minőségű tekercseket és kondenzátorokat kapta, így hosszú élettartamon át nagy teljesítményt nyújt.

Tuningra tervezve a 6+2 fázisú feszültségszabályzóval

A Founders Edition kiadáshoz képest ez a kártya 6+2 fázisú áramellátása alacsonyabb MOSFET-hőmérsékleten működik, és stabilabb feszültséget biztosít. A túlmelegedés elleni védelem és a MOSFET-ek terheléselosztása hatékonyan növeli a kártya élettartamát.

Intuitív segédprogram

AORUS Engine Grafikus Motor

Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül. Letöltés
(*A szoftver kezelőfelülete és a funkciók modellenként eltérőek lehetnek.)