WINDFORCE 3X SISTEM HLAĐENJA

WINDFORCE 3X rashladni sistem poseduje 3x 82mm ventilatora sa jedinstvenim dizajnom lopatica, ventilatore sa suprotnom rotacijom, 6 kompozitnih bakarne vruće cevi, vruću cev sa direktnim kontaktom i 3D aktivni ventilator funkcionalnost, čime se zajedno isporučuje kapacitet efektivne toplotne disipacije za visoke performanse pri niskim temperaturama.

Rotacija u suprotnom smeru

GIGABYTE "Rotacija u suprotnom smeru” je jedino rešenje koje može da reši turbulentni protok vazduha na tri ventilatora. Najveći problem sa tri ventilatora je turbulencija. Pošto se ventilatori okreću u istom smeru, smer kretanja vazduha je suprotan između ventilatora, što izaziva turbulentni protok vazduha i smanjuje efikasnost rasipanja toplote . GIGABYTE rotira srednji ventilator u suprotnom smeru, tako da je smer protoka vazduha između dva ventilatora isti, čime se smanjuje turbulencija i povećava pritisak protokva vazduha.

Rotacija u suprotnom smeru

Glatki protok vazduha

bolje rasipanje toplote

STANDARDNA ROTACIJA

Turbulentni protok vazduha

lošije rasipanje toplote

JEDINSTVENA PERAJA VENTILATORA

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3D AKTIVNI VENTILATOR

3D aktivni ventilator obezbeđuje polu-pasivno hlađenje, a ventilatori će ostati isključeni kada je GPU pod određenim temperaturama za gejming male potrošnje. To omogućava gejmerima da uživaju u igrama u potpunoj tišini kada sistem radi sa malim opterećenjem ili je neaktivan.

VRUĆE CEVI SA DIREKTNIM KONTAKTOM

Oblik potpuno bakarne vruće cevi maksimizuje površinu koja je u direktnom kontaktu sa GPU-om, čime se povećava prenos toplote. Vruća cev takođe prekriva VRAM velikom metalnom pločom kako bi se osiguralo adekvatno hlađenje.

KOMPOZITNE VRUĆE CEVI

Kompozitna vruća cev kombinuje termalnu provodljivost i faznu tranziciju kako bi efikasno upravljala prenosom toplote između dva čvrsta interfejsa čime se povećava kapacitet hlađenja.

KRUŽENJE
Glatko kruženje svih boja

KONZISTENTNO
Odaberite boju za jedno svetlo

BLIC
Odaberite boju za efekat blica

DUPLI BLIC
Odaberite boju za efekat duplog blica

DISANJE
Odaberite boju koja će se pojačavati i smanjivati

SNAŽNO NAPRAVLJENO

Ekstremna izdrživost i overklok

Ova grafička karta koristi 8+2 faze napajanja kako bi omogućila da MOSFET radi na nižim temperaturama. Tu su i zaštita od previsoke temperature i balansiranje opterećenja za svaki MOSFET, kao i Ultra Durable sertifikovani prigušivači i kondenzatori, koji obezbeđuju izuzetne performanse i duži životni vek sistema.

INDIKATORI NAPAJANJA

Pametni LED indikatori napajanja upozoravaju igrače kada bilo koje PCI-E napajanje nije normalno.

Uključeno svetlo:
Isključen naponski kabl

Isključeno svetlo:
Stabilno napajanje

Treperenje:
Nenormalno napajanje

NVIDIA NVLink™ podrška

Podrška za NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI) tehnologiju, koja kombinuje dva identična GPU-a sa GeForce RTX™ NVLink mostićem, kako bi isporučila ultimativno iskustvou 4K ili VR gejmingu. Takođe možete podesiti svetlosne efekte na mostići preko AORUS endžina.

Zaštitna metalna ploča zadnje strane

Metalna zaštitna ploča ne samo da obezbeđuje estetski oblik, već pojačava strukturu grafičke karte kako bi se obezbedila kompletna zaštita.

4 godine garancije

Mi želimo da iskusite najbolju uslugu ikad. Zbog toga bismo, preko naše standardne 3-godišnje garancije, želeli bismo da vam besplatno ponudimo jednu dodatnu godinu zaštite vaše grafičke karte. Možete uživati u 4-godišnjoj garanciji registracijom na sajtu 30 dana nakon kupovine.

POTPUNO POD KONTROLOM

Interfejs i funkcionalnost softvera zavise od pojedinačnih modela.

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

Preuzmite

Super overklok na klik

Jednostavno kliknite na AORUS endžin i možete jednostavno podesiti kartu kako biste odgovorili različitim zahtevima bez bilo kakvog znanja overkloka.

* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.