NAPRAVLJEN ZA POBEDU

Mala težina za profesionalne gejmere

Klasični dizajn za obe ruke ukombinovan je sa pero lakim dizajnom. Ugobni dizajn i manje od 80 grama težine znače da se igrač neće povrediti čak ni nakon dugih treninga ili tokom takmičenja.

PRAVI 6200 DPI OPTIČKI SENZOR

AORUS M2 poseduje 6200 dpi optički senzor (Pixart 3327) namenjen entuzijastima, sposoban za 220 ips i 30G ubrzanje, koja vam daje ultimativnu preciznost za takmičarski gejming. Podešavanje u koracima od 100 dpi vam dalje dozvoljava da pravite neprimetnu tranziciju sa vašeg starog miša finim podešavanjem do nivoa koji precizno odgovara vašem stilu igre.

Omron prekidač sa 50 miliona klikova

Japanski Omron prekidači na oba tastera obezbeđuju najudobnije iskustvo sa oštrim, taktilnim odzivom pod vašim prstima. Prekidači su takođe pravljeni tako da garantuju duži životni vek od preko 50 miliona klikova.

Dizajn za obe ruke

Simetrični dizajn AOURS M2 miša je udoban za claw ili fingertip držanje. Manje od 80 grama i dva seta bočnih tastera ga čine jednostavnim za kontrolu sa bilo kojom rukom tokom igara i takmičenja.

Fingertip

KANDŽA

RGB Fusion 2.0

Sa 16,7 miliona promenljivih boja i različitim svetlosnim efektima, možete odabrati svetlosne efekte ili se sinhronizovati sa drugim AORUS uređajima. Preuzmite AORUS Engine

KRUŽENJE
Glatko kruženje svih boja

KRUŽENJE
Glatko kruženje svih boja

KONZISTENTNO
Odaberite boju za jedno svetlo

BLIC
Odaberite boju za efekat blica

DUPLI BLIC
Odaberite boju za efekat duplog blica

DISANJE
Odaberite boju koja će se pojačavati i smanjivati

KONCEPT DIZAJNA

Dominacija u tami

U tami, noći bez zvezda, soko unosi strah u kosti svog plena. Čak i pri minimalnoj vidljivosti, soko određuje svoj plen i strpljivo iščekuje savršen momenat da sleti i pokupi svoju žrtvu Soko sa svojim laserskim pogledom dominira tamom u noći, na isti način na koji AORUS Core svetlo osvetljava celokupan AORUS ekosistem.

Tehničke karakteristike

DPI podešavanje u letu

Definišite DPI prema svojim željama i pravite brze korekcije.

Potpuno programabilno i sačuvano na ploči

Svako dugme na AORUS M2 se može konfigurisati preko AORUS Engine da bi odgovaralo vašim komandama. Podešavanja se čuvaju direktno na ploči.

ARM procesor

Sa 32-bitnim ARM procesorom, AORUS M2 isporučuje performanse sa niskim latencijama i neverovatno brzu mogućnost obrade.

Galerija

PRATITE AORUS

DA ZNATE VIŠE O NAMA

PRATITE FAN STRANICU

POGLEDAJTE KANAL