ATC800 hladnjak za višejezgarne CPU-ove.
Superiorno rasipanje toplote
Maksimalno hlađenje
Ultra Cool stil

Koncept dizajna

Izuzetna krila

Jedinstveni dizajn ventilatora, dizajn bez granica, evolucija tradicionalnog dizajna ventilatora

Soko koristi svoja moćna krila da jedri nebom i posmatra svoj plen. AORUS Core je inspiraciju preuzeo sa aerodinamičkih krila sokola, ubacujući višeslojni dizajn koji sadrži konture u obliku krila. Dizajn takođe podseća na veoma brzo podizanje i poniranje sokola po nebu. Sa tankim i metalnim oklopom, AORUS Core simbolizuje napredak tehnologije sa svojim futurističkim stilom.

Ventilatori za uspravne hladnjake dizajnirani za višejezgarne CPU-ove
* Rezultati testova bazirani na internom testiranju. Realne performanse se mogu razlikovati.
Unapređeni dizajn sa 6 bakarnih vrućih cevi sa direktnim kontaktom. Povećava kontaktnu površinu sa CPU-om za dodato rasipanje toplote. Do 20% veća kontaktna površina u poređenju sa prethodnom generacijom.
Kroz specijalni proces varenja, kontakt između vruće cevi i hladnjaka je povećan, u poređenju sa standardnim proizvodima, kako bi se dalje unapredilo rasipanje toplote.
JEDINSTVENI DIZAJN VENTILATORA
Potpuno novi dizajn peraja obezbeđuje maksimalni protok vazduha ventilatora, čime se obezbeđuje do 33% protoka u poređenju sa prethodnom generacijom.
120 mm dinamički podesivi ventilatora obezbeđuju tihi rad. Protok se deli tougaonom ivicom ventilatora, i vodi preko 3D izbrazdanog zakrivljenja površine ventilatora, efektivno pojačavajući protok vazduha u poređenju sa tradicionalnim ventilatoriam.
Struktura sa duplim kugličnim ležajem ima bolju izdržljivost na toplotu i efikasnost u odnosu na strukturu kliznog ležaja, i stoga obezbeđuje duži životni vek.
Pametni CPU TEMP/ RPM indikator
Jedinstveni CPU temperaturni indikator omogućava korisnicima da prate CPU temperature i podešavaju brzine ventilatora kako bi se smanjile temperature. Funkcija kontrole brzine ventilatora takođe indicira radni status ventilatora.
Pametno detektovanje CPU temperature se prikazuje kroz svetlo. Boje će se menjati prema CPU opterećenju i temperaturama. Stubovi svetlosnih indikatora se povećavaju/smanjuju kako se RPM povećava/smanjuje.
RGB Fusion 2.0
Potpuno novi RGB LED dizajn. RGB Fusion 2.0 softver dozvoljava korisnicima da kontrolišu svetlosne šablone AORUS logotipa sokola i peraja ventilatora i da omoguće sinhronizaciju svetla sa periferijama tako da korisnici mogu da pokažu svoj lični stil.
DIZAJN KOMPATIBILAN SA MEMORIJOM