TURBO FAN RASHLADNI SISTEM

GIGABYTE turbo fan rashladni sistem je dizajniran za sisteme koji koriste više grafičkih karti u kućištu ograničenih dimenzija. Sa vapor chamber hlađenjem sa direktnim kontaktom sa GPU, izduvni ventilator i spoljašnjost specijalnog oblika obezbeđuju veći protok vazduha i bolje rasipanje toplote.

Optimizovani protok vazduha

Specijalno dizajnirana spoljašnjost povećava ulatni protok vazduha grafičke karte u ograničenom prostoru, i toplota generisana od strane grafičke karte se brzo izbacuje van kućišta ultra-durable izduvnim ventilatorom.

Vapor Chamber direktni kontakt

Vapor chamber ima najbolju toplotnu provodljivost kako bi brzo preneo toplotu sa GPU-a na hladnjak. Dodatno, toplota sa VRAM-a i MOSFET-ova se takođe prenosi kroz metalni deo do hladnjaka, a onda se izbacuje van kućišta izduvnim ventilatorom.

Dvostruki kuglični ležaj

Dvostruki kuglični ležaj je najizdržljivija konstrukcija ventilatora sa izdržljivošću preko 50.000 sati. Dvostruki kuglični ležaj ima bar duplo veći životni vek od sleeve ležaja.

Snažno napravljeno

EKSTREMNA izdržljivost

Ova grafička karta koristi 8+3 faze napajanja kako bi omogućila da MOSFET radi na nižim temperaturama. Tu su i zaštita od previsoke temperature i balansiranje opterećenja za svaki MOSFET, kao i Ultra Durable sertifikovani prigušivači i kondenzatori, koji obezbeđuju izuzetne performanse i duži životni vek sistema.

NVIDIA NVLink™ podrška

Podrška za NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI) tehnologiju, koja kombinuje dva identična GPU-a sa GeForce RTX™ NVLink mostićem, kako bi isporučila ultimativno iskustvou 4K ili VR gejmingu. Takođe možete podesiti svetlosne efekte na mostići preko AORUS endžina.

INDIKATORI NAPAJANJA

Pametni LED indikatori napajanja upozoravaju igrače kada bilo koje PCI-E napajanje nije normalno.

Uključeno svetlo :Isključen naponski kabl

Isključeno svetlo :Stabilno napajanje

Treperenje :Nenormalno napajanje

POTPUNO POD KONTROLOM

Interfejs i funkcionalnost softvera zavise od pojedinačnih modela.

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

Preuzmite

* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.