WINDFORCE 2X rashladni sistem

WINDFORCE 2X rashladni sistem poseduje 2x90 mm ventilatore sa jedinstvenim lopaticama, suprotnom rotacijom, i 3D aktivni ventilator koji zajedno omogućavaju efektivno rasipanje toplote.

Rotacija u suprotnom smeru

GIGABYTE "Rotacija u suprotnom smeru” je jedino rešenje koje može da reši turbulentni protok vazduha susednih ventilatora. Pošto se susedni ventilatori okreću u istom smeru, smer kretanja vazduha je suprotan između ventilatora, što izaziva turbulentni protok vazduha i smanjuje efikasnost rasipanja toplote. GIGABYTE rotira susedne ventilatore u suprotnom smeru, tako da je smer protoka vazduha između dva ventilatora isti, čime se smanjuje turbulencija i povećava pritisak protoka vazduha.

Rotacija u suprotnom smeru

Glatki protok vazduha: bolje rasipanje toplote

STANDARDNA ROTACIJA

Turbulentni protok vazduha: lošije rasipanje toplote

JEDINSTVENA PERAJA VENTILATORA

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3D AKTIVNI VENTILATOR

3D aktivni ventilator obezbeđuje polu-pasivno hlađenje, a ventilatori će ostati isključeni kada je GPU pod određenim temperaturama za gejming male potrošnje. To omogućava gejmerima da uživaju u igrama u potpunoj tišini kada sistem radi sa malim opterećenjem ili je neaktivan.

SNAŽNO NAPRAVLJENO

Ekstremna izdrživost i overklok

Ova grafička karta koristi 3+1 faze napajanja kako bi omogućila da MOSFET radi na nižim temperaturama. Tu su i zaštita od previsoke temperature i balansiranje opterećenja za svaki MOSFET, kao i Ultra Durable sertifikovani prigušivači i kondenzatori, koji obezbeđuju izuzetne performanse i duži životni vek sistema. (Referentna karta ima 2+1 faze napajanja)

POTPUNO POD KONTROLOM

Interfejs i funkcionalnost softvera zavise od pojedinačnih modela.

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

Preuzmite

* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.