WINDFORCE 2X SISTEM HLAĐENJA

WINDFORCE 2X rashladni sistem poseduje 3 potpuno bakarne vruće cevi, vruću cev sa direktnim kontaktom sa GPU, 90 mm ventilator sa jedinstvenim dizajnom lopatica, 3D aktivni ventilator čime se zajedno isporučuje kapacitet efektivne toplotne disipacije za visoke performanse pri niskim temperaturama.

90 mm ventilatori sa jedinstvenim dizajnom lopatica

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3D aktivni ventilator

Polu-pasivni ventilatori će ostati isključeni kada je GPU ispod podešene temperature za ne previše zahtevni gejming

Kompozitna vruća cev

Kompozitne vruće cevi kombinuju termalnu provodljivost i faznu tranziciju za efikasno upravljanje transferom toplote između dva čvrsta interfejsa, što povećava rashladni kapacitet.

VRUĆE CEVI SA DIREKTNIM KONTAKTOM

Oblik potpuno bakarne vruće cevi maksimizuje površinu koja je u direktnom kontaktu sa GPU-om, čime se povećava prenos toplote. Vruća cev takođe prekriva VRAM velikom metalnom pločom kako bi se osiguralo adekvatno hlađenje.

Snažno napravljeno

Pravljena za overklok sa 6+1 fazom napajanja

6+1 faze napajanja ove kartice omogućavaju da MOSFET radi na nižim temperaturama i obezbeđuje stabilniji izlazni napon.

Ultra Durable materijali

Projektovane sa prigušivačima i kondenzatorima najviše klase, ova grafička karta isporučuje izuzetne performanse i dugotrajni životni vek sistema.

POTPUNO POD KONTROLOM

(*Interfejs i funkcionalnost softvera zavise od pojedinačnih modela.)

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

PREUZIMANJE

Overklok na klik

Sa jednostavnim klikom na AORUS engine aplikaciju, gejmeri mogu jednostavno podesiti kartu tako da ispuni njihove gejmerske zahteve bez bilo kakvog znanja overkloka, ne zamarajući se pritom sa ručnim podešavanjem.

(*Kliknite na logo za više informacija)