WINDFORCE 2X SISTEM HLAĐENJA

WINDFORCE 2X rashladni sistem poseduje 3 potpuno bakarne kompozitne vruće, vruće cevi sa sa direktnim kontaktom GPU-a, ventilator od 90 mm sa jedinstvenim dizajnom lopatica, 3D aktivni ventilator sa LED indikatorima, koji zajedno omogućavaju efektivni kapacitet toplotne disipacije za visoke performanse pri nižim temperaturama.

90 mm ventilatori sa jedinstvenim dizajnom lopatica

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3 vruće cevi sa direktnim kontaktom

Vruće cevi od čistog bakra su oblikovane tako da maksimizuju direktnu kontaktnu površinu ka GPU.

Kompozitne vruće cevi

Kompozitne vruće cevi kombinuju termalnu provodljivost i faznu tranziciju za efikasno upravljanje transferom toplote između dva čvrsta interfejsa, što povećava rashladni kapacitet za 29%.

Snažno napravljeno

Pravljena za overklok sa 6+1 fazom napajanja

6+1 faze napajanja ove kartice omogućavaju da MOSFET radi na nižim temperaturama i obezbeđuje stabilniji izlazni napon.

Ultra Durable materijali

Projektovane sa prigušivačima i kondenzatorima najviše klase, ova grafička karta isporučuje izuzetne performanse i dugotrajni životni vek sistema.

POTPUNO POD KONTROLOM

(*Interfejs i funkcionalnost softvera zavise od pojedinačnih modela.)

AORUS grafički endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

PREUZIMANJE

Overklok na klik

Sa jednostavnim klikom na aplikaciju za AORUS grafički endžin, gejmeri mogu jednostavno da podešavaju kartu kako bi je podesili prema svojim željema i zahtevima igara, bez prethodnog overklok znanja, pritom izbegavajući maltretiranje ručnog podešavanja.

(*Kliknite na logo za više informacija)