GIGABYTE špeciálne navrhnutý systém chladenia

GIGABYTE na mieru navrhnutý chladiaci systém obsahuje 90 mm unikátny ventilátor, 4 medené kompozitné teplovodné heat pipe s priamym dotykom pre GPU a funkciou 3D aktívneho ventilátora, čo spolu prináša účinný odvodu tepla pre vyšší výkon pri nižších teplotách.

MALÁ VEĽKOSŤ S ÚZASNÝM VÝKONOM V JEDNOM.

Pre používateľov, ktorí dávajú prednosť malým skrinkám a očakávajú silný výkon, dodáva spoločnosť GIGABYTE novú grafickú kartu GeForce RTX™ 2070 MINI ITX s dĺžkou len 170 mm. Nielen že MINI ITX obsahuje výkonné grafické riešenie GeForce RTX™ 2070, ktoré poskytuje hráčom najlepšie zážitky v každej hre, ale je tiež ľahko inštalovateľné do menších skriniek. Nemusíte sa obávať, že sa vám vaša nová karta nezmestí do skrinky.

UNIKÁTNE LOPATKY VENTILÁTORA

Prietok vzduchu je rozdelený špeciálnou hranou ventilátora a vedený jemne 3D krivkou s pomocou hrany lopatiek. Tým sa efektívny vylepšuje prietok vzduchu.

3D AKTÍVNY VENTILÁTOR

3D aktívny ventilátor zabezpečuje čiastočne pasívne chladenie, keď pri malej záťaži zostáva úplne vypnutý. Vďaka tomu je celý počítač výrazne tichší počas bežnej práce, alebo pri hraní graficky nenáročných hier.

HEAT PIPE S PRIAMYM DOTYKOM

Tvar medených heat pipe trubíc maximizuje priamu kontaktnú plochu s GPU, čím zvyšuje účinný prenos tepla. Heat pipe trubice taktiež odvádzajú teplo z VRAM časti s pomocou veľkej čiernej platne.

KOMPOZITNÉ TRUBICE

Kompozitné trubice pre odvod tepla kombinujú vynikajúci prenos a odvod tepla medzi dvoma plochami, čo výrazne zvyšuje kapacitu chladenia.

VYSOKÁ ODOLNOSŤ

Extrémna odolnosť a pretaktovanie

Grafická karta používa konštrukciu fázového napájania 6 + 2, aby umožnila MOSFET pracovať pri nižšej teplote a dizajn ochrany proti nadmernej teplote s vyvažovaním záťaže pre každý MOSFET plus certifikované tlmivky a kondenzátory Ultra Durable, pre poskytnutie vynikajúceho výkonu a dlhšej životnosti systému.

Ochranná čierna kovová platňa

Kovová čierna platňa neplní len dizajnovú úlohu, ale zároveň aj spevňuje konštrukciu karty pre dosiahnutie komplexnej ochrany.

VŠETKO POD KONTROLOU

Aktuálne softvérové UI a funkcie závisia od konkrétneho modelu

AORUS Engine

Špičkové používateľské rozhranie vám umožní upraviť pracovné frekvencie, napätie, výkon ventilátorov a cieľovú spotrebu v reálnom čase podľa potrieb konkrétnej hry.

Download

* Všetky obrázky sú len ilustračné