WINDFORCE 3X CHLADIACI SYSTÉM

Systém chladenia WINDFORCE 3X je vybavený trojicou 80 mm ventilátorov s protichodným otáčaním, štyrmi medenými trubicami s priamym dotykom a funkciou 3D active fan. Všetko dokopy prináša efektívny rozptyl tepla pre dosiahnutie čo najvyššieho výkonu pri nízkej produkcii tepla.

ALTERNAČNÝ SPINNING

GIGABYTE "Alternační spinning" je jediným riešením, ktoré si dokáže poradiť s turbulentným prúdom vzduchu z trojice ventilátorov. Najväčším problémom v prípade použitia trojice ventilátorov sú totiž turbolencie. Vzhľadom k tomu, že sa ventilátory otáčajú rovnakým smerom, je smer prúdenia vzduchu medzi ventilátormi opačný, čo spôsobuje turbolentné prúdenie vzduchu a znižuje účinnosť odvodu tepla. GIGABYTE otáča chod stredného ventilátora do opačného smeru, takže smer prúdenia vzduchu medzi oboma ventilátory je rovnaký, čo znižuje turbolencie a zvyšuje tlak vzduchu.

ALTERNAČNÝ SPINNING

Hladký prietok

lepšie odvádzanie tepla

ŠTANDARDNÝ SPINNING

Nerovnomerné prúdenie

horšie odvádzanie tepla

UNIKÁTNE LOPATKY VENTILÁTORA

Prietok vzduchu je rozdelený špeciálnou hranou ventilátora a vedený jemne 3D krivkou s pomocou hrany lopatiek. Tým sa efektívny vylepšuje prietok vzduchu.

3D AKTÍVNY VENTILÁTOR

3D aktívny ventilátor zabezpečuje čiastočne pasívne chladenie, keď pri malej záťaži zostáva úplne vypnutý. Vďaka tomu je celý počítač výrazne tichší počas bežnej práce, alebo pri hraní graficky nenáročných hier.

HEAT PIPES DIRECT TOUCH GPU

The shape of the pure copper heat pipes maximizes the direct contact area with the GPU, enhancing heat transfer. The heat pipes also cover the VRAM through a large metal plate contact to ensure proper cooling.

KOMPOZITNÉ TRUBICE

The composite heat-pipes combine thermal conductivity and phase transition to efficiently manage the heat transfer between two solid interfaces which increases cooling capacity.

CYKLOVANIE
Plynulá cyklická zmena farieb

KONŠTANTNÉ
Vyberte si jednu farbu

BLIKANIE
Vyberte si farbu pre efekt blikania

DVOJITÉ BLIKNUTIE
Vyberte si farbu pre efekt dvojitého bliknutia

DÝCHANIE
Vyberte si farbu pre efekt stmavenia / zosvetlenia

VYSOKÁ ODOLNOSŤ

Extrémna odolnosť a pretaktovanie

Grafická karta používa konštrukciu fázového napájania 6 + 2, aby umožnila MOSFET pracovať pri nižšej teplote a dizajn ochrany proti nadmernej teplote s vyvažovaním záťaže pre každý MOSFET plus certifikované tlmivky a kondenzátory Ultra Durable, pre poskytnutie vynikajúceho výkonu a dlhšej životnosti systému. (Reference card is 4+2 power phase)

INDIKÁTORY NAPAŤIA

Chytrý LED indikátor napájania upozorní hráča vždy, keď je napájanie pre PCI-E neštandardné.

Osvetlenie zapnuté :
odpojený napájací kábel

Osvetlenie vypnuté :
stabilné napájanie

Blikanie :
nestabilné napájanie

Ochranná čierna kovová platňa

Kovová čierna platňa neplní len dizajnovú úlohu, ale zároveň aj spevňuje konštrukciu karty pre dosiahnutie komplexnej ochrany.

VŠETKO POD KONTROLOU

Rozhranie a funkčnosť softvéru je závislá od konkrétneho modelu.

AORUS Engine

Špičkové používateľské rozhranie vám umožní upraviť pracovné frekvencie, napätie, výkon ventilátorov a cieľovú spotrebu v reálnom čase podľa potrieb konkrétnej hry.

* Všetky obrázky sú len ilustračné