TURBO FAN chladiaci systém

Chladenie GIGABYTE je určené pre systémy, ktoré využívajú viacero grafických kariet v skrinkách s obmedzeným priestorom. S priamym dotykom s GPU, špeciálnym ventilátorom a tvarovaným exteriérom poskytuje lepšie prúdenie vzduchu a rozptyľovanie tepla.

Optimalizovaný prietok vzduchu

Špeciálne navrhnutý exteriér zvyšuje prietok nasávania vzduchu grafickej karty v obmedzenom priestore a teplo vygenerované grafickou kartou sa rýchlo odvedie z celej karty ultratenkým ventilátorom.

Vapor Chamber s priamym dotykom

Parná komora (Vapor chamber) má najlepšiu tepelnú vodivosť pre rýchle prenášanie tepla z GPU do chladiča. Okrem toho sa teplo z VRAM a MOSFET vedie cez kovovú platňu do chladiča a teplo sa odoberá z celej podložky ventilátorom.

Dvojité gulôčkové ložisko

Dvojité guličkové ložisko je odolná konštrukcia ventilátora s trvanlivosťou viac ako 50 000 hodín. Dvojité guličkové ložisko má minimálne dvojnásobnú životnosť v porovnaní s objímkovým ložiskom.

Extrémne odolné

Extrémna odolnosť a pretaktovanie

The graphics card uses the better power phase design to allow the MOSFET to operate at lower temperature, and over-temperature protection design and load balancing for each MOSFET, plus the Ultra Durable certified chokes and capacitors, to provide excellent performance and longer system life.

Podpora pre NVIDIA NVLink™

Podpora pre technológiu NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI), ktorá kombinuje 2 identické GPU s GeForce RTX™ NVLink Bridge a prináša dokonalý zážitok z hrania 4K hier alebo hrania vo VR. Môžete tiež nastaviť svetelný efekt na mostík s AORUS Engine.

INDIKÁTORY NAPAŤIA

Chytrý LED indikátor napájania upozorní hráča vždy, keď je napájanie pre PCI-E neštandardné.

Osvetlenie zapnuté: odpojený napájací kábel

Osvetlenie vypnuté: stabilné napájanie

Blikanie: nestabilné napájanie

VŠETKO POD KONTROLOU

Rozhranie a funkčnosť softvéru je závislá od konkrétneho modelu.

AORUS Engine

Špičkové používateľské rozhranie vám umožní upraviť pracovné frekvencie, napätie, výkon ventilátorov a cieľovú spotrebu v reálnom čase podľa potrieb konkrétnej hry.

Na stiahnutie

* Všetky obrázky sú len ilustračné