TURBO FAN SOĞUTMA SİSTEMİ

GIGABYTE turbo fan soğutma sistemi, alan kısıtlı şasisinde birden çok ekran kartı kullanan sistemler için tasarlanmıştır. Buhar odası doğrudan dokunuşlu GPU, fan fan ve özel olarak şekillendirilmiş dış yüzeyiyle daha fazla hava akışı ve daha iyi ısı dağılımı sağlar.

Optimize Hava Çıkışı

Özel olarak tasarlanmış dış yüzey, grafik kartının giriş hava akışını sınırlı bir alanda arttırır ve daha sonra, grafik kartının ürettiği ısı, ultra-durable fanıyla tüm şasiden hızla çıkarılır.

Buhar Odacığı Doğrudan Temas

Buhar odası, ısıyı GPU'dan ısı emicisine hızla aktarmak için en iyi termal iletkenliğe sahiptir. Ek olarak, VRAM ve MOSFET'in ısısı da ısı emicisine metal yama üzerinden yapılır ve daha sonra ısı, fanın tüm gövdesinden çıkarılır.

Çift Bilyalı Rulman

Çift bilyalı rulman, 50.000 saatin üzerinde dayanıklılığa sahip en dayanıklı fan yapısıdır. Çift bilyalı rulman, kovanlı yatak olarak en az iki ömre sahiptir.

Güçlü Yapı

XTREME Durability

Grafik kartı, MOSFET'in daha düşük sıcaklıkta çalışmasını sağlamak için 8 + 3 güç fazı tasarımını ve her bir MOSFET için aşırı sıcaklık koruma tasarımı ve yük dengelemesini, ayrıca mükemmel performans ve daha uzun ömürlü bir sistem sağlamak için Ultra Durable sertifikalı bobinleri ve kapasitörlerini kullanır.

NVIDIA NVLink™ Desteği

NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI) teknolojisi, 4K oyun veya VR oyunlarında en iyi deneyimi sunmak için 2 aynı GPU'yu bir GeForce RTX™ NVLink Bridge ile birleştiriyor. Ayrıca köprüdeki ışık efektini AORUS Motor ile de ayarlayabilirsiniz.

GÜÇ GÖSTERGELERİ

Akıllı güç LED göstergesi, herhangi bir PCI-E güç kaynağı anormal olduğunda oynatıcıyı uyarır.

AÇIK IŞIK :Güç kablosu bağlı değil

KAPALI IŞIK :Güç desteği sabit

Yanıp sönme :Anormal Güç Kaynağı

TOPLAM KOMUT

Yazılımın arayüzü ve işlevselliği her modele tabidir.

AORUS Engine

En yeni sezgisel arayüz, oyunun gereksinimlerine göre saat hızını, voltajı, fan performansını ve güç hedefini gerçek zamanlı olarak ayarlamanıza olanak tanır.

İndir

* Bu sayfadaki tüm resimler sadece örnek içindir.