комфорт

Система охолодження

AORUS пропонує універсальне рішення для охолодження всіх ключових компонентів графічної плати. Належне охолодження реалізовано не тільки для графічного процесора, але також для відеопам'яті та підсистеми живлення, таким чином, забезпечується стабільність роботи виробу в будь-якому режимі, включаючи розгін, і тривалий термін служби. Стек WINDFORCE у складі трьох 100-мм вентиляторів - це найбільш передова й інноваційна схема для охолодження, завдяки якій графічна плата виконує поставлені завдання в найбільш комфортних температурних умовах.

СТИЛЬ

магія світла

Реалізоване засобами RGB світлодіодів підсвічування комп'ютерних компонентів, здатне змінити звичні уявлення про вигляд ПК. Експериментуйте, включайте фантазію і створюйте неймовірні світлові ефекти, вони допоможуть зробити Вашу систему воістину унікальною.

хвиля

COLOR CYCLING

STATIC
Choose a color for static light

СПАЛАХ
Choose a color for flash effect

DOUBLE FLASH
Choose a color for double flash effect

PULSE
Choose a color to fade in and out

THREE-COLOR CYCLING

RAINBOW LOOP

COLOR SHIFT

GRADIENT

CLAWS

досконалість

гарантія

4-річна гарантія

Ми хочемо, щоб ви випробували найкращий сервіс, який ви коли-небудь мали. Ось чому, на додаток до нашої стандартної 3-річної гарантії, ми хочемо запропонувати вам додатковий 1 рік захисту відеокарти безкоштовно. Ви можете отримати 4-річну гарантію, зареєструвавшись на сайті протягом 30 днів після покупки.

Йди за AORUS

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО НАС

Секція портів введення / виводу: Інструкція по застосуванню

  • 1. Активний вихід відеопідсистеми визначається в момент старту ПК, виконувати будь-які додаткові налаштування не потрібно.

  • 2. Якщо одночасно задіяні всі роз'єми зони A1 та зони A2, пристрої підключені до роз'ємів зони A1 будуть не активні.

  • 3. Якщо виконано перепідключення графічної плати з роз'єму відеовиходу, розташованого в секції А1, на роз'єм відеовиходу, розташованого в секції A2 (або навпаки), для того, щоб зміни вступили в силу, необхідно перезавантажити ПК.

  • 4. Архітектура графічного процесора передбачає можливість виведення зображення одночасно на 4 дисплея.

* Всі зображення на цій сторінці представлені виключно у якості ілюстрацій.