GIGABYTE Hotkey OC oferă o nouă experienţă în overclocking deoarece permite schimbarea diferitelor setări de overclocking cu ajutorul unor taste predefinite. Ceea ce face ca Hotkey OC să fie şi mai bun este posibilitatea de a schimba aceste setări din mers în timp ce se rulează un benchmark, astfel încât se pot schimba multiple setări de overclock în timp ce benchmark-ul rulează diferite teste. De exemplu, 3DMark 06 are 2 teste grafice urmate de 2 teste de CPU şi apoi de încă 2 teste grafice (shader). Se pot optimiza setările pentru testele grafice în timp ce acestea rulează şi apoi se poate schimba la setările optimizate pentru testele CPU în timp ce acestea rulează. Toate aceste schimbări duc la îmbunătăţirea scorului total al benchmark-ului.

 

Ce este GIGABYTE Hotkey OC

 

.Urmăriţi filmul HD
.Download filmul HD(fişier .mov)

GIGABYTE Hotkey OC se foloseşte de profilele salvate de utilizator şi stocate în aplicaţia GIGABYTE EasyTune 6. Profilele sunt salvate într-o locaţie la alegere aşa cum se salvează orice fişier sau document în PC. Mai mult, aceste profile pot fi schimbate între utilizatori astfel încât echipele de overclocking nu sunt nevoite să fie în acelaşi loc când se fac teste împreună.

GIGABYTE Hotkey OC permite setarea a 4 taste (4 profile diferite) la un moment dat. Tastele pot consta din orice combinaţie ‘Ctrl+ Alt+ tastele funcţionale (F1 la F12)’ sau ‘Ctrl+ Alt+ tastele numerice (1 la 9 şi 0)’. Astfel se permite acces rapid şi uşor la profile pentru a putea fi schimbate din mers.
 

Cum funcţionează Hotkey OC

 

Beneficiile Hotkey OC

  1. Profile personalizate pentru orice situaţie: este posibil să se seteze un profil pentru aproape orice situaţie. De exemplu, se poate seta un profil pentru zgomot scăzut, un profil pentru setările default, altul setat pentru performanţe crescute în jocuri şi unul pentru overclocking extrem pentru CPU, Memorie şi Grafică.
  2. Uşor de folosit cu EasyTune 6: se pot seta frecvenţele şi tensiunile pentru CPU, Memorie şi Grafică cu ajutorul aplicaţiei prietenoase EasyTune 6 şi se pot salva ca Hotkeys.
  3. Aplicarea setărilor în timp real: Hotkey OC nu are nevoie de repornirea sistemului şi nu este nevoie să se aştepte ca setărle să aibe efect. Setările de sistem se schimbă instantaneu în funcţie de profilul ales în momentul apăsării tastei respective.
 
Cum se setează Hotkey OC
Pasul 1: se rulează Easy Tune 6
Pasul 2: se fac setările OC
 
Pasul 3: se salveaza setările
Pasul 4: se apasă “Set Profile Hot keys...” pentru a se seta tasta Hotkey pentru profilul ales
 
Pentru a downloada Hotkey OC vă rugăm să gasiţi modelul de placă de bază pe secţiunea de plăci de bază a site-ului GIGABYTE. Utilitarul gratuit va fi disponibil pentru download în secţiunea de utilitare din zona de Download.


Răspândeşte ştirile prin Facebook şi Twitter:  
Toate drepturile de autor, inclusiv drepturile de copiere şi drepturile de marcă din acest site şi al lucrărilor derivate din acest site, sunt proprietatea, şi sunt
licențiate către, GIGA-BYTE Technology Co. LTD. Orice uz neautorizat este strict interzis
.