GIGABYTE Hotkey OC tar överklockningen till en helt ny nivå genom att du nu, helt utan att starta om systemet, kan byta mellan olika överklockningsprofiler genom att anpassa vissa tangenter på tangentbordet. Vad som gör Hotkey OC ännu bättre är att det kan göras on-the-fly medan du kör ett benchmark, så att du kan ändra mellan flera olika inställningar för överklockningen i olika delar av benchmark-applikationen. Tillexempel 3DMark 06 som har två grafikkorts-tester följt av två processor-tester för att slutligen avsluta med två grafikkorts tester igen. Du kan då enkelt optimera inställningarna för dessa olika tester och sedan kan du köra igenom benchmark-applikationen, för att helt enkelt ändra mellan de olika profiler/inställningar du valt. På så sätt kan du på ett lätt sätt förbättra de totala poängen du får för just den rundan.

 

Vad är GIGABYTE Hotkey OC

 

.Titta på HD-filmen
.Ladda ner HD-filmen (.mov file)

GIGABYTE Hotkey OC utnyttjar speciellt anpassade användarprofiler som lagrats via GIGAYBTE EasyTune 6 programvara. Profilerna sparar på den plats du vanligtvis skulle spara en fil eller ett dokument på din dator. Dessutom kan du dela dina profiler med vänner så att överklocknings-teamen inte behöver vara på samma plats när de benchar "tillsammans".


GIGABYTE Hotkey OC tillåter dig att ange upp till fyra hotkeys (fyra profiler) åt gången. Snabbtangenter som kan tilldelas är en kombination av ‘Ctrl+ Alt+ Funktionstangenter (F1 till F12)’ eller ‘Ctrl+ Alt+ Nummer-tangent (1 till 9 och 0)’. Detta ger dig en snabb och enkel åtkomst till profiler så att du kan ändra mellan dessa, on-the-fly.

 

Hur Hotkey OC fungerar

 

Fördelarna med Hotkey OC

  1. Anpassade profiler för varje situation: Det är fullt möjligt att ställa in en profil för varje situation. Du kan till exempel ha en profil för låg ljudnivå, en profil för standardinställningar, en som är lite med högljudd men där du får mer kraft tex vid spe och slutligen en för extrem överklockning av processorn, minnet eller grafikkortet.
  2. Lätt att använda med EasyTune 6: Du kan enkelt justera processor, minne och grafikkortets frekvenser samt spänningar genom användarvänliga EasyTune 6 programvaran. Det är även här du sparar de som anpassade "Hotkeys".
  3. Använd inställningarna i realtid: Med Hotkey OC måste du inte starta om systemet och det finns inge anledning att vänta på att inställningarna ska börja att gälla. Systeminställningarna ändras direkt, enligt de anpassade profiler, när du trycker på de valda "Hotkey" knapparna.
 
Hur installerar man Hotkey OC
Steg 1: Starta Easy Tune 6
Steg 2: Ställ in OC-inställningarna
 
Steg 3: Spara inställningarna
Steg 4: Tryck “Set Profile Hot keys...” för att tilldela profilen till Hotkey-OC
 
För att ladda ner Hotkey OC för ditt system, vänligen kontrollera moderkorts-sektioner på GIGABYTEs hemsida. Om ditt moderkort stödjer Hotkey OC, kommer Hotkey OC att finnas tillgängligt för nerladdning under nerladdningsfliken.


Dela nyheterna på Facebook och Twitter:  
Alla immateriella rättigheter, inklusive upphovsrätt och varumärke för detta arbete och dess härledda verk tillhör eller är licensierade till, 
GIGA-BYTE TECHNOLOGY CO., LTD. All otillåten användning är strängt förbjuden.