|   En historia om kvalitet   |   2x koppar PCB™   |   Modeller   |   Media utmärkelser   |
 
[ En historia om kvalitet ]

Kvalitativ Innovation
GIGABYTE Ultra Durable moderkort
med 2x koppar PCBs
 
Det finns ett gammalt ordspråk, "kvaliteten är dold i detaljerna" som egentligen betyder "det som inte syns kan lätt ignoreras". Som ledare på moderkorts innovation, vill GIGABYTE speciellt upplysa detaljerna som finns för att ge kunderna hösta tänkbara kvalitet på moderkorten.
 
 
 

På Computex 2007 introducerades GIGABYTE Ultra Durable 2-seriens moderkort med väsentligt ökad kvalitet på grund av deras Ferrite-spolar, lägre RDS (på) MOSFET-transistorer samt lägre ESR japanska solida kondensatorer. Under nästkommande år (2008), medan andra moderkorts-tillverkare hade börjat implementera dessa funktioner, hade GIGABYTEs ingenjörer redan utvecklat nästa generation av moderkorts-standard med inriktning på kvalitet - Ultra Durable 3 med 2x koppar PCB.

"En fördubbling av mängden koppar reducerar man PCB motståndet med upp till 50%", säger Richard Chen, vice VD för moderkort-forskningens utvecklingschef på GIGABYTE Technology. Motståndet är ett mått på hur mycket kresten hindrar flödet av ström. Desto mindre strömflöde, desto mindre energi går åt till spillo (värme)."En annan stor fördel med 2x koppar PCB är att de just är svalar. Inte bara genererar de mindre värme på grund av mindre motstånd, de driver/flyttar även värmen från de varmaste delarna så att de kan få en längre livslängd vilket gör den bättre kvalitet som Ultra Durable 3 erbjuder riktigt vettig."

"Ett kretskort med dubbla kopparmängden kanske inte är så lätt att främja, som till exempel, en lätt igenkännlig solid kondensator. Men, våra kunder kommer att uppleva skillnaden efter två - tre år från att systemet köptes då det är lika tillförlitligt som om det vore nytt", fortsätter han. "Vi har gjort det till vårt uppdrag att ständigt söka efter nya innovationer som förbättrar kvaliteten på våra moderkort eftersom det inom komponentmarknaden inte finns något bättre än en produkt av god kvalitet!"

Idag har GIGABYTE visat att man klarar av att leverera ett komplett sortiment av högkvalitativa Ultra Durable 3-moderkort, trots den senaste tidens ekonomiska kris som tvingade många av tillverkarna att flytta över till billigare konstruktioner och komponenter. "På GIGABYTE har vi funnit att producera en bättre produkt faktiskt sparar pengar då man minskar säljstöd, reklamationer och samtidigt får en uppsving vid försäljning då man förstår att det handlar om kvalitet produkter. Vårt rykte som ledande inom moderkorts innovation driver oss att ständigt höja ribban för högsta kvalitet på moderkorten och vi kommer aldrig att sluta leta efter sätt att förbättra kvaliteten på våra moderkort och dess design."

 

 

 

 

 

 
Dela nyheterna på Facebook och Twitter: